Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért hiányzik a személyreszab...

Miért hiányzik a személyreszabás a win7 emből?

Figyelt kérdés
windows starter van, eddig is ezt használtam, most h újraraktak a netbookot. nincs ilyen lehetőség, ha jobb klikkel kattintok asztalra. beirtam keresőbe is de nem találja. még hátteret se tudok váltani.. idegesitő
2014. máj. 12. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs aktiválva a windows.
2014. máj. 12. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a Starter verzióval nem is fogsz ilyet tudni, korlátozva van.
2014. máj. 12. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, ha aktiválva van, akkor sincs személyre szabás. Kedves kérdező, ez a Windows 7 Starter hátránya, ez csak ilyen betekintés a 7-es rendszerbe. Nagymamám netbookját azonnal felraktam neki a Windows 7 Home Premiumot.
2014. máj. 12. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... Ezt jól megmondtam. Tehát nagymamám netbookját azonnal újraraktam, mikor megláttam hogy Starter van rajta. Azóta boldog felhasználója a Home Premiumnak.
2014. máj. 12. 22:12
 5/6 A kérdező kommentje:
jaaa... akkor rosszul emlékeznék h nem ez volt rajta azelött? pedig de... nemtom :d ajj.. ráment pár órám míg felraktam minden drivert h jól mennyen erre most nézem h hiányzik ez... mondhatom fasza
2014. máj. 12. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is starter van...de az aero és a személyre szabás is megvan.Leszedtem vmi progit ha kell szólj,visszakeresem.
2014. máj. 13. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!