Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » General extraction error...

Vidra2000 kérdése:

General extraction error Location ES1 hiba sos?

Figyelt kérdés

Win10 van és nem indul a jewel quest 4 heritage!

már probáltam minden kompatibilis verziót win 95/98/me nem hozza ellő de nem is indul a program a többi windowsal meg errot hozza elő!

2016. febr. 21. 18:46
 1/1 anonim válasza:

Szia.

Windows 95 vagy 98 kompatibilitási módban indítsd a játékot, nálam is bevált ugyanennél a játéknál. Az infót egy windows fórumon találtam különben.

2017. szept. 28. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Dirt 3 APPCRASH?

TEgnap leszedtem a dirt 3-t (black box) és feltelepítés után windows live, directx is megvolt aztán rámegyek a play-re elindul a játék 2 logót bedob aztán a sarokba elkezd tölteni a 3szög 3x megfordul a töltés jel,lefagy és kiírja hogy a működése leállt valaki? ötlet? kérlek segítsetek

Cs:Go-ban mit kezdjek, hogy működjön?

Cs:Go-hoz elvileg gyenge a videó kártyám, Shadow Model 3. 0 error hiba, utána néztem, beraktam a "Bin" fályába a d3d9. dll fályt és elindul, de utána mást ír ki. Ezután mit tegyek? Amikor még nem volt bent a dll : kepkezelo.com/images/rjfga4ij2hzwiml256xu.png dll...

Dpkg hiba, hogy tudom elhárítani?

Sziasztok! Midnight Commander szeretnék telepíteni Ubuntu Mate re és valamiért ezt írja ki. Mi okozza ezt a problémát? Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

NBA 2k16 telepítés hiba (? )

már felraktam a játék által kért dll-t, de nemsikerült telepíteni.

Cs:Go ban egy Errort ír ki, mit csináljak?

kép róla: Elindítom, kb. 5 másodpercig fekete képernyő, utána ez a gép bejön.

OBS videó megáll de miért?

Hali! Valaki megmondaná mért áll meg a kép a videó felvétele alatt az OBS szoftverrel? A hang megy a kép megáll. Játék és képernyő felvételnél is ez van. SOS.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!