General extraction error Location ES1 hiba sos?
Win10 van és nem indul a jewel quest 4 heritage!
már probáltam minden kompatibilis verziót win 95/98/me nem hozza ellő de nem is indul a program a többi windowsal meg errot hozza elő!
Szia.
Windows 95 vagy 98 kompatibilitási módban indítsd a játékot, nálam is bevált ugyanennél a játéknál. Az infót egy windows fórumon találtam különben.
Kapcsolódó kérdések:
TEgnap leszedtem a dirt 3-t (black box) és feltelepítés után windows live, directx is megvolt aztán rámegyek a play-re elindul a játék 2 logót bedob aztán a sarokba elkezd tölteni a 3szög 3x megfordul a töltés jel,lefagy és kiírja hogy a működése leállt valaki? ötlet? kérlek segítsetek
Cs:Go-hoz elvileg gyenge a videó kártyám, Shadow Model 3. 0 error hiba, utána néztem, beraktam a "Bin" fályába a d3d9. dll fályt és elindul, de utána mást ír ki. Ezután mit tegyek? Amikor még nem volt bent a dll : kepkezelo.com/images/rjfga4ij2hzwiml256xu.png dll...
Sziasztok! Midnight Commander szeretnék telepíteni Ubuntu Mate re és valamiért ezt írja ki. Mi okozza ezt a problémát? Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
már felraktam a játék által kért dll-t, de nemsikerült telepíteni.
kép róla: Elindítom, kb. 5 másodpercig fekete képernyő, utána ez a gép bejön.
Hali! Valaki megmondaná mért áll meg a kép a videó felvétele alatt az OBS szoftverrel? A hang megy a kép megáll. Játék és képernyő felvételnél is ez van. SOS.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!