Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van akinek bejött a Windows...

Van akinek bejött a Windows 10 és jobban ért a PC-hez?

Figyelt kérdés

Aki korábban Windows 7-et használt, heavy userként, és nem bánta meg a Windows 10-et?

Miben jobb a 10 mint az előző OS-ek?

Gyakorlati haszna, fájlkeresés, gyorsaság stb.

2016. jún. 20. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyetlen előnye a w10-nek, hogy a hibrid boottal gyorsabban áll fel a rendszer, + nekem a lock screen már nagyon hiányzott. Egyébként win7 még mindig sokkal stabilabb, a w10 néha zsír alap dolgokkal is bajlódik.
2016. jún. 20. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Én speciel nem érzem instabilnak, viszont a gyorsaságát kiemelném.

Tetszik még a sallangmentes kinézet.

2016. jún. 20. 10:38
 3/3 anonim válasza:

A hibrid boot-nak sok haszna nincs, ha a sleep-et is támogatja a gép (a modern gépek már ilyenek általában), mert felesleges shutdown-t csinálni, ha a sleep is elég, és onnan villámgyorsan feláll.

Én Win 8-on 99%-ban sleep-elem a gépet, és csak akkor indítom újra, ha egy fontos frissítés miatt kell, de ez egy héten egyszer van kb, vagy még ritkábban.

2016. jún. 20. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!