Melyik felvevőprogramot kéne használnom?
Na, szóval.
Mér jó ideje keresgélek az interneten, kérdezgetek másokat, hogy melyik az a felvevőprogram, ami - lehetőleg - ingyenes és elfogadható minőségben tudnám visszanézni azt, hogy mit csinálok a gépemen (igen, videózáshoz kellene).
Már milliószor rákerestem a neten, utána olvastam több programnak is, de még nem találtam olyat, ami megfelelne az elvárásaimnak. Mind ahogy azt említettem, rettentően örülnék, ha sikerülne beszerezni pénzköltés nélkül (bár tisztában vagyok azzal, hogy ez lényegében lehetetlen).
Amit először kipróbáltam, az a Bandicam volt, a legegyszerűbb program, aminek a kezelését nagyon könnyű volt megtanulni, de két gond is volt vele: a videó minősége lehetett volna jobb is, valamint engem eléggé zavar, hogy felül egész végig ott van, hogy "www.bandicam.hu"
Szóval olyanok segítségét szeretném kérni, akik használnak efféle programokat és tudnának ajánlani valamit, mert tényleg hónapok elteltével sem sikerült találnom semmit, és már nagyon kellene. Annak szintén örülnék, ha hosszabb szöveget írnátok, mert arra vagyok kíváncsi, másoknak mi tetszik, s szeretnék a lehető legtöbbet tudni ezekről.
Köszönöm előre is. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!