Telóra egy Offline GPS sincs ami tömegközlekedés/sétaútvonalat is tervez és az egész világon pontos a térképe?
Figyelt kérdés
5000 et néztem a play storeban, az egyik pontatlan a másik frissítés után nem indul a 3. csak autós útvonalat tervez a 4. online az 5. fizetős és lassú. Előre sem lehet letölteni a térképeket, és kicsit gáz ha átmegyek a határon és kiírja hogy töltsem le az ország térképét amikor pont azért tölteném le mert OFFLINE. És ott meg navigálj térkép nélkül. És már elég ideges vagyok mert 2 órája a google play-t böngészem.2016. jún. 26. 13:34
1/7 anonim válasza:
Ilyen nem is lesz, mert iszonyat nagy tárhely kellene neki, ráadásul nagyjából 5 percenként lehetne frissíteni az adatbázisát, mert olyan gyorsan változna.
2/7 Szirty válasza:
Hát igen. Elég érdekes lenne a világ összes autóbuszának, villamosának, vonatának, egyéb tömegközl. eszközének a menetrendjét és útvonalát naprakészen offline tartani az összes várost beleértve az utolsó eldugott faluig.
Nem nagyon gondoltad ezt át szerintem :-)
Szerintem csak a saját hülyeséged miatt vagy ideges...
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor legalább pár országot. de legyen offline útvonalterv, és 22 app ból 1 nek van és az meg el sem indul a patch után.
2016. jún. 26. 15:36
4/7 DjImipapa válasza:
Here maps ha nem megy nálad, az a készülék baja...itt ugyanúgy jó update után.
5/7 A kérdező kommentje:
Sokaknak rossz a vélemányekben volt.
2016. jún. 26. 19:33
6/7 DjImipapa válasza:
Arra nem kell adni. Igo se megy mindenkinek, ám ez nem jelenti hogy rossz😃
7/7 A kérdező kommentje:
Ok.
2016. jún. 27. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!