Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Blokkolva van a Java, nem...

Blokkolva van a Java, nem tudok fellépni chat.hu-ra (?! )

Figyelt kérdés

"For security, applications must now meet the requirements for the High or Very High security setting, or be part of the Exception Site List, to be allowed to run.

Reason: Your security settings have blocked an application signed with an expired or not-yet-valig certificate from running.

Szóval. A java legújabb verziója van letöltve, azt tegnap megoldottam. Nem tudok medium szintet beállítani a biztonságnál, mert csak High vagy Very High van. Letiltottam már X időre a vírusirtómat is, hátha az blokkolja, de úgy sem működött.

Talán az npapi modullal van baj? De azt meg nem találom sehol, fogalmam sincs már hogy mit csináljak.

Próbáltam Firefox-on, és már Explorer-en is mindent, de nem megy.

Olvastam pár kérdésnél hozzászólásban a Zelimchat-et, az működik, de én szeretnék a hagyományos Chat.hu-nál maradni, ha megoldható valahogy.

Interneten sem találtam semmi használhatót...

Valakinek ötlet? Szeretnék részletes leírást is kérni, ha van.

2016. jún. 28. 12:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Illetve van egy ilyenem is a Firefox bővítményeknél:

"Java Deployment Toolkit (click-to-play) védelme érdekében blokkolva van.

Miért lett blokkolva?

The Java Deployment Toolkit plugin is known to be insecure and is unnecessary in most cases. Users should keep it disabled unless strictly necessary.

Ki érintett?

All Firefox users who have this plugin installed.

Mit jelent ez?

A problémás kiegészítő vagy bővítmény automatikusan letiltásra kerül és nem lesz használható.

When Mozilla becomes aware of add-ons, plugins, or other third-party software that seriously compromises Firefox security, stability, or performance and meets certain criteria, the software may be blocked from general use. For more information, please read this support article.

Blokkolva: July 18, 2013. Tekintse meg a blokkolási kérést."

De a sima Java engedélyezve van.

2016. jún. 28. 12:08
 2/12 coopper ***** válasza:

Szia.

Frissitsd a jávát : [link]

Illetve használd a chat.hu saját kliensét : [link]

Sok sikert.

üdv.

2016. jún. 28. 12:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Oké. Most van elegem.

Ezen a héten már legalább 5-ször kérdezték ezt meg, és legalább 5 kérdéshez írtam le ugyanazt a választ. Ki kellett próbálnom, hátha csak a kereső szar, és nem adja vissza az eddigi kérdéseket. De visszaadja. Tehát marad az, amit eddig is sejtettem: te és a társaid vagytok túl retardáltak, hogy használjátok.

A biztonság kedvéért: Zelimchat letölt, böngészős kliens hagy a francba. Tessék, leírtam hatodjára is. És most tegyél meg nekem egy szívességet. Legközelebb amikor újabb forradalmian új kérdés fogalmazódik meg benned, használd azt a szájbavert keresőt, mielőtt huszonhatodszorra megkérdezed PONTOSAN UGYANAZT.

De még a keresőt sem feltétlenül kell használni, mert olyan cseszett gyakran kérdezik ezt meg, hogy nem kell kettőt lapoznia számtech kategóriában, hogy rátalálj... de rákeresni túl nagy erőfeszítés lenne, huh?

2016. jún. 28. 13:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Végig olvastad egyáltalán amit írtam?!

Mielőtt felhúzod magad feleslegesen...

"Olvastam pár kérdésnél hozzászólásban a Zelimchat-et, az működik, de én szeretnék a hagyományos Chat.hu-nál maradni, ha megoldható valahogy."

Tessék. Nem kértem újabb Zelimchat ajánlást.

Megoldást keresek, mert sajnos se itt, se neten, sehol nem találtam eddig.

Kösz a semmit, Ideges Idegen.

Ki a retardált...?

2016. jún. 28. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Még mindig te vagy a retardált, hogy nem olvastad vissza egyik korábbi kérdést sem, ugyanis azt is kerek perec leírtam 4 alkalommal, hogy a java plugint egyre kevésbé támogatják a böngészők, már amelyik egyáltalán támogatja még valamennyire is. Húzd fel magad nyugodtan.
2016. jún. 28. 14:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Ja, értem. Én vagyok a retardált, mikor leírtam hogy láttam korábbi kérdéseknél ezt, meg ezt, meg az ajánlásodat. Akkor nyilván rákerestem már, de egyik válasz sem volt hasznos számomra. Ezt is leírtam. Senki nem kérte, hogy idegesítsd fel magad és válaszolj mindenkinek, és hirdesd azt a Zelimet. Nagyon okosan megmondod, csak számomra lósz@rt sem ér a hozzászólásod.

Ha nem tudsz hasznos választ adni számomra, akkor nem foglald a helyet, köszönöm.

2016. jún. 28. 15:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor értelmezési gondjaid vannak. Leírom még egyszer: NEM TÁMOGATJÁK A BÖNGÉSZŐK A JAVA PLUGINT! Sikerült felfogni? A Firefox is azért blokkolja, mert rohadtul biztonsági réses, és nem támogatja tovább a működését. Chrome, dettó. Sikerült feldolgozni az információt?
2016. jún. 28. 15:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Chrome rég nem támogatja, az Operán sem megy. Pár napja még semmi baja nem volt a Firefoxnak. Vágom, hogy egyre kevésbé támogatják, de akkor is fura hogy egyik hétről a másikra nem működik. A fejemet nem kell leharapni, felfogtam amit írtál, azt is felfogtam amit másoknak válaszoltál. Megoldást kerestem, hátha van.
2016. jún. 28. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
A Firefox már évek óta sípol miatta, legfeljebb nem megkerülhetetlenül. A chat.hu is egy őslelet.
2016. jún. 28. 16:23
 10/12 A kérdező kommentje:

Eddig frissítésekkel, újra telepítéssel mindig helyre tudtam hozni a dolgot. Most két napja nem akar sikerülni. De ha tényleg ennyire reménytelen, akkor nem szórakozok vele.

Kösz, hogy végül sikerült elmagyarázni értelmesen is, hogy nem érdemes foglalkozni vele, nem csak tukmálni akartad az emberre a Zelimet.

2016. jún. 28. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!