Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Készítettem egy videót a...

Készítettem egy videót a Movie Maker 2012-vel és nem tudtam videó ként lementeni. Amikor a videó töltésével végeznék 95%-nál megáll és kidob egy ablakot most akkor mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az ablak ezt a szöveget tartalmazza: "A Movie Maker-projektben használhatatlan fájlok vannak, vagy egyes fájlok hiányoznak, ezért a film nem menthető. Ellenőrizze, hogy a beállítások között engedélyezett-e a fájlok előkészítése, vagy távolítsa el az érintetett fájlokat, és próbálkozzon újra."

és miután ki ikszelem az ablakot mindig valamelyik képkockába belerak egy sárga felkiáltó jelet. És utána le fagy ha elakarom a programban indítani a videót.

2016. júl. 1. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
amibe belerak egy sárga felkiáltójelet az a videó szerinte hibás vagy már eltávolítottad a file-t onnan ahol eddig volt
2016. júl. 1. 14:28
 2/2 tabaki ***** válasza:
Kit érdekel, hogy kiikszelted-e az ablakot? Azt írd le részletesen, hogy a figyelmeztetés után hogyan ellenőrizted a kérdéses részletet.
2016. júl. 1. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!