Ismertek olyan játékot ahol nem csak a játékos cuccai számítanak hanem a játékos "skill"-je is nagyon számottevő?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy ne kelljen csak megnyomni a spacet és dől az xp , hanem rendesen meg kell küzdeni érte.#háthavanilyenjátékavilágon.
2016. júl. 3. 20:43
2/10 anonim válasza:
Mmorpgből van a wow de ott azért a cucc is számít de nem csak az pl a 80-84es pvpben 80ason is taroltam mindig ott voltam a statnál az első 3ban meg ott ha ugyan olyan erős gearben vagytok akkor is nyerhetsz 2v1ben amatőrök ellen
3/10 A kérdező kommentje:
A WoW-ban kifullad az MMORPG fogalma ?
2016. júl. 3. 21:10
4/10 A kérdező kommentje:
És online-ra gondoltam
2016. júl. 3. 21:11
6/10 anonim válasza:
És az online-t hogy gondoltad? Nem kell letölteni vagy hogy másokkal játszol?
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni hogy az MMORPG játékok könyvtára 30 játékra terjed ki :( Semmi klasszikus sincsen.
2016. júl. 3. 21:16
8/10 A kérdező kommentje:
Másokkal való játszásra gondoltam az online alat.
2016. júl. 3. 21:29
9/10 anonim válasza:
Amugy van még mmorpg de már kihaltak
10/10 anonim válasza:
Szögezzük le - Egy szóval nem írtad a kérdésben, hogy online játékot akarsz.
MMORPG-k közül én a Guild Wars 2-t tudom ajánlani, jellemzően az a játék, ahol a gear nem számít túl sokat (in fact, a játék még a szintedet is leszabályozza az adott területhez mérten), inkább a jól összeállított traitek, illetve maga a "skill" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!