Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Találtam egy Win 8.1es telepit...

Találtam egy Win 8.1es telepitést le is szedtem de nem jo miert?

Figyelt kérdés

Ha bir kuldjon vki jo linket

A microsoft oldalárol szedtem le ingynesen inenn: [link]

Válaszokat előre is köszönöm:)

2016. júl. 4. 12:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Miért nem jó észlény
2016. júl. 4. 12:49
 2/20 Gugu Gabor ***** válasza:
Kicsit pontosítanád hogy mi nem jó vele?
2016. júl. 4. 12:50
 3/20 anonim ***** válasza:
Szépen jön lefelé, 3%-nál lelőttem, lehet iso-ba meg flashra küldeni, mi nem jó vele? Nem tudod aktiválni? Nem tudsz szakszerűen telepíteni?
2016. júl. 4. 13:01
 4/20 anonim ***** válasza:
Na meg ez is: "Keress kérdéseket hasonló témában: gfgehg" Ez mi a picskusz lenne te embör?
2016. júl. 4. 13:03
 5/20 A kérdező kommentje:

mert siettem

probléma az hogy xp-n elinditom de cxxframehandler3 msvcrt.dll nem telálható de azt irták egy web oldalon hogy xp azt keresi amit irtam pedig nem kell ezert most raktam fel a win7- szon akarom telepiteni

2016. júl. 4. 13:31
 6/20 A kérdező kommentje:

de tudok telepiteni csak nincs rendes telepitő!

Xp-n nem ezt a linket mutatta mint itt win7-en xp-n lehetett választani hogy melyik rendszert töltsd le tudom hogy itt is lehet de ott más hogy.

2016. júl. 4. 13:34
 7/20 anonim ***** válasza:
Miért nem töltöd le tori oldalakról?? Én is onnan szedtem le, mindég onnan szedem le. mycarpathians és bigtorrent fent vannak. Ill nekem is van, ha nagyon muszáj toriba elviheted, 2015,Jan-i.
2016. júl. 4. 14:34
 8/20 anonim ***** válasza:

Letöltöd ISO-ban a megfelelő telepítőt. (vagy x64 vagy x86 a gépedtől-RAm függ).

Az ISO kiírod lemezre képfájlként, majd arról a lemezről boot-olsz és formázol - telepítesz...stb.

Kb 45GB kell a win8.1-nek, mint C-rendszerpartíció.

2016. júl. 4. 14:45
 9/20 anonim ***** válasza:
Ha a microsoft oldaláról szeded le nem fogod tudni telepíteni, mert telepítéskor termékkulcsot kér és nem lehet kihagyni, én is így jártam.
2016. júl. 4. 19:22
 10/20 anonim ***** válasza:
A termék kulcs nem gond. Én is egy szerzett serial-lal telepítettem. Azzal telepíthető, utána kell regisztrálttá módosítani.
2016. júl. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!