Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Találtam egy Win 8.1es telepit...

Találtam egy Win 8.1es telepitést le is szedtem de nem jo miert?

Figyelt kérdés

Ha bir kuldjon vki jo linket

A microsoft oldalárol szedtem le ingynesen inenn: [link]

Válaszokat előre is köszönöm:)

2016. júl. 4. 12:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
még 15orakor felraktam a microsoftos win 8.1-et megy microsoft toolkittel kellett aktiválni de megy
2016. júl. 4. 21:21
 12/20 A kérdező kommentje:
torrent rol azert nem szedek le mert nem találok magyar linket vagy nem lesz jo
2016. júl. 4. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Szuper, így kell csinálni. :))
2016. júl. 5. 10:22
 14/20 A kérdező kommentje:

Csak az a baj hogy nagyon buggol

nem lehet semilyen háttérképet beállitani csak egyetlen egyet minden másnál fekete a háttér mit tegyek amugy nagyon jo op rendszer tetszik meg minden csak nem tudom hogy azert buggol-e mert a microsoft web oldaláról szedtem le??

2016. júl. 5. 12:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy aktiválva van? Általában olyankor nem enged személyre szabást csinálni, ha nincs aktiválva.
2016. júl. 5. 17:51
 16/20 anonim ***** válasza:

A microsoft web oldaláról inkább jót tölthetsz le, jobb mint integrált egy torrent oldalról. ( ami lehet jó, csak hát...nem te integráltad, így kérdés mi van benne)

Furcsa amit mondasz, én ilyent nem hallottam...még.

2016. júl. 5. 18:21
 17/20 A kérdező kommentje:

Egy másik gépre kellene egy termékkulcs de nem találok legalább 20-at beirtam de nem fogadja el (telepítés közben)

Windows 8.1 N ről van szó

2016. júl. 6. 10:45
 18/20 A kérdező kommentje:

Megtaláltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6NPQ8-PK64X-W4WMM-MF84V-RGB89

Akinek netán kellene!

Azert még segithettek miert nem lehet beállitani hattérképet mert elejébe még volt másnap már nem engedte. Kb miután aktiváltam és miután eltűnt lent jobb oldalt a rendszer neve.

Amugy csak azert raktam fel win 8 at mert azon megy a far cry 4 de hiaba mivel ez 32bites és csak 64bitesen menne ezt irja ki :Ez az alkalmazás nem fut az öngépén.

Erre van vmi megoldás pl azt higgye az fc4 hogy a gépem 64 bites vagy vmi hasonló???

2016. júl. 6. 11:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem tudod "elhitetni" vele, 64 bitest kell telepítened, másként nem megy.
2016. júl. 6. 12:01
 20/20 A kérdező kommentje:

Az hogy lehet hogy az en gepemen buggol a win 8.1 de a testverem gepen hibatlanul megy?

Ugyanazt raktam fel.

Majd ujrarakom akkor jo lesz.

Köszönöm mindenki válaszát :)

2016. júl. 7. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!