Találtam egy Win 8.1es telepitést le is szedtem de nem jo miert?
Ha bir kuldjon vki jo linket
A microsoft oldalárol szedtem le ingynesen inenn: [link]
Válaszokat előre is köszönöm:)
Csak az a baj hogy nagyon buggol
nem lehet semilyen háttérképet beállitani csak egyetlen egyet minden másnál fekete a háttér mit tegyek amugy nagyon jo op rendszer tetszik meg minden csak nem tudom hogy azert buggol-e mert a microsoft web oldaláról szedtem le??
A microsoft web oldaláról inkább jót tölthetsz le, jobb mint integrált egy torrent oldalról. ( ami lehet jó, csak hát...nem te integráltad, így kérdés mi van benne)
Furcsa amit mondasz, én ilyent nem hallottam...még.
Egy másik gépre kellene egy termékkulcs de nem találok legalább 20-at beirtam de nem fogadja el (telepítés közben)
Windows 8.1 N ről van szó
Megtaláltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6NPQ8-PK64X-W4WMM-MF84V-RGB89
Akinek netán kellene!
Azert még segithettek miert nem lehet beállitani hattérképet mert elejébe még volt másnap már nem engedte. Kb miután aktiváltam és miután eltűnt lent jobb oldalt a rendszer neve.
Amugy csak azert raktam fel win 8 at mert azon megy a far cry 4 de hiaba mivel ez 32bites és csak 64bitesen menne ezt irja ki :Ez az alkalmazás nem fut az öngépén.
Erre van vmi megoldás pl azt higgye az fc4 hogy a gépem 64 bites vagy vmi hasonló???
Az hogy lehet hogy az en gepemen buggol a win 8.1 de a testverem gepen hibatlanul megy?
Ugyanazt raktam fel.
Majd ujrarakom akkor jo lesz.
Köszönöm mindenki válaszát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!