Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Létezik-e olyan program ami virtuálisan létrehoz egy új
operációs rendszert, és azon tudok ismételtetni bizonyos
tevékenységeket amiket csináltam előtte?
Figyelt kérdés
A szándékom az lenne hogy mondjuk 1szer megmutatom mikor hova kattint, és utána ezt automatikusan ismételgeti, és ez mellett én tudom használni a sima operációs rendszerem, tehát nem szakítja meg azt a folyamatot a sima windowson lévő tevékenységem.
Ha esetleg hallott már valaki ilyenről és tud segíteni azt megköszönném
"A szándékom az lenne hogy mondjuk 1szer megmutatom mikor hova kattint, és utána ezt automatikusan ismételgeti"
Pontosan hol?
Az operációs rendszer felületén?
Egy weboldalon?
Vagy egy programban?
Mert léteznek automatizáló szkriptnyelvek - mint például az Autoit vagy az AutoHotKey - amelyekkel billentyűlenyomások/egérkattintások emulálhatóak.
Ha az adott a programnak van parancssoros felülete vagy parancssoros alternatívája, akkor automatizálható a programban tett művelet.
Vannak olyan - különböző programozási/szkriptnyelvekhez készült - függvénykönyvtárak - mint például a Selenium - amivel a böngészőben tett műveletek automatizálhatóak.
2017. okt. 20. 18:02
2/3 anonim válasza:
Nem, a Windowsnak joga lesz megszakítani a rajta futó virtuális os tevékenységét is, hogy ezt megteszi vagy sem az más kérdés. Megjegyzem egy akármilyen futó programot se szakít meg nagyobb eséllyel, tehát fölösleges a felhajtás. Ez sem úgy működik, hogy a windows néha g*cizésből megszakít folyamatokat csak úgy...
2017. okt. 20. 21:16
3/3 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek köszönöm a tippet.Selenium megoldás lehet ha időm engedi ki fogom próbálni és elnézést a pontatlan fogalmazásért. Igazából a terv az lenne hogy felrakok egy virtualis op rendszert es arra telepitem fel pl ezt a seleniumot es egy bongeszot, és a böngészőn belül igazából kb 10 db kattintast kell ismetelgetnie 10 percenként. És azis egy fontos tényező hogy azt a virtualis pct le tudjam rakni tálcára és közben tudjam használni a saját op rendszeremet. Tehát nem áll meg az automatizált folyamat a virtualis gépen mikozben en hasznalam a gepemet.Mindenesetre ment a zöld.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!