Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy volt egy feladat/munka?

Figyelt kérdés
És egyszerüen nem tudtátok megoldani, és vissza kellett mondanotok?
2025. máj. 10. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Hát persze, én kőműves vagyok de egyik rokon megkért hogy műtsem meg a szívét.
2025. máj. 10. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván azért tettem programozás témába a kérdést, mert programozási feladatról van szó, és nem ilyenekről...
2025. máj. 10. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Olyan volt, hogy eleve el se vállaltam, mert éppen tele voltam feladattal, és nem fért bele. De olyan is volt, hogy olyan spéci tudás kellett volna amihez más jobban ért, és eleve el se vállaltam.
2025. máj. 10. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Munka nem, feladat igen. Tobb evben is elofordult mar olyan feladat advent of code-ban, amire a megoldasaim nem akartak lefutni ebben az eonban.
2025. máj. 10. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Alapjában véve nem, ha valamit nem tudnék megoldani azt már előre el sem vállalom, ezt így illik.

De ezzel nincs is semmi probléma, Delphi Grandpa alkoholmámortól teli és képzeletbeli világán kívül, a valóságban egy programozónak nem kell kisujjból kiráznia hogyan kéne a Pentagon biztonsági rendszerét a nulláról újraírnia.

2025. máj. 12. 01:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, nem is egyszer. De mindig is nagyobb cégnél dolgoztam, így mindig volt kihez fordulnom.
2025. máj. 12. 07:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, én mindig azt mondom, hogy mindent meglehet oldani, csak belefektett idő és energia kérdése.

Olyannal még nem találkoztam, ami lehetetlen, csak maximum óriási refaktor és nagyon sok időbe telt volna, de nyílván a nem technikai vezető ezt nem tudja, így miután elmondod neki az opciókat magától is rájön, hogy lehet egy kevésbé komplex megoldás is jó lesz.

2025. máj. 18. 13:51

További kérdések:

Mi az igazság Amerikában az AI -nak tulajdonított leépítésekkel kapcsolatban?

Az amerikai hagyományos média youtube csatornáin rendszeres motívum a “laid off because of AI” jelenség. Igazat mond a média?

Mennyire megy az ember, mennyire hasznos manapság az informatika alapszak elvégzése?

A bootcampekhez, meg az önálló, konzisztens, perzisztens autodidakta sok éves tanuláshoz képest, mennyi extra értéket ad, és ezt úgy értem hogy valóban megfogható, felhasználható tudást ad egy informatika Bsc elvégzése? Akár üzemeltetés, akár programozás...

Töltöttél már fel alkalmazást a Play áruházba amióta kell 12 tesztelő 14 napig?

Milyen megoldások vannak ennek áthidalására? Már másodjára dobta vissza a Google az alkalmazásomat, pedig volt 15-16 tesztelőm 2 hétig.

AI amit nem tud egyhamar elvenni, mit érdemes tanulni? Programozási nyelv/terület (bővebben lent)

Algoritmikus gondolkodással, de korszerű programozási nyelv ismerete nélkül mit érdemes tanulni, amit egyhamar AI nem vesz el? Az alábbiak mennyire jók? - PLC programozó, automatizálási mérnök/technikus, vezérléstechnikai programozó. - Junior SQL fejlesztő,...

Hogy tudok olyan teszteket csinálni,hogy a jelenlegi állapotban lévő fejlesztésem működőképes vagy sem?

Vannak-e olyan hibák amikre nem gondolok, fletudják-e törni, tudnak olyan funkciót használni amihez nincs joguk? milyen lehetőségek vannak? weboldal

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!