Volt már veletek olyan, hogy volt egy feladat/munka?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Alapjában véve nem, ha valamit nem tudnék megoldani azt már előre el sem vállalom, ezt így illik.
De ezzel nincs is semmi probléma, Delphi Grandpa alkoholmámortól teli és képzeletbeli világán kívül, a valóságban egy programozónak nem kell kisujjból kiráznia hogyan kéne a Pentagon biztonsági rendszerét a nulláról újraírnia.

válasza:

válasza:Nem, én mindig azt mondom, hogy mindent meglehet oldani, csak belefektett idő és energia kérdése.
Olyannal még nem találkoztam, ami lehetetlen, csak maximum óriási refaktor és nagyon sok időbe telt volna, de nyílván a nem technikai vezető ezt nem tudja, így miután elmondod neki az opciókat magától is rájön, hogy lehet egy kevésbé komplex megoldás is jó lesz.
További kérdések:
Az amerikai hagyományos média youtube csatornáin rendszeres motívum a “laid off because of AI” jelenség. Igazat mond a média?
A bootcampekhez, meg az önálló, konzisztens, perzisztens autodidakta sok éves tanuláshoz képest, mennyi extra értéket ad, és ezt úgy értem hogy valóban megfogható, felhasználható tudást ad egy informatika Bsc elvégzése? Akár üzemeltetés, akár programozás...
Milyen megoldások vannak ennek áthidalására? Már másodjára dobta vissza a Google az alkalmazásomat, pedig volt 15-16 tesztelőm 2 hétig.
Algoritmikus gondolkodással, de korszerű programozási nyelv ismerete nélkül mit érdemes tanulni, amit egyhamar AI nem vesz el? Az alábbiak mennyire jók? - PLC programozó, automatizálási mérnök/technikus, vezérléstechnikai programozó. - Junior SQL fejlesztő,...
Vannak-e olyan hibák amikre nem gondolok, fletudják-e törni, tudnak olyan funkciót használni amihez nincs joguk? milyen lehetőségek vannak? weboldal
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!