Van értelme ennek a projektnek?
Egy jópofa kísérletként hoztam létre egy olyan virtuális os szimulátort, ami windows-szerű kinézetet és funkciókat szimulál python alapokon.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

válasza:2
Köszönöm :-)! Esetleg azt megkérdezhetem, belenéztél a projektbe? :-)

válasza:

válasza:6
Nyugi, én se vagyok egy zseni, és volt egy kis ai segítségem is :-)

válasza:

válasza:Mindennek van haszna, amivel az ember saját magát előbbre viszi. (Ami nyilván nem egyenlő valaminek a piacképességével.)
Szakmabeliként meg azt tapasztalom: azokból lesznek az igazán jó szakemberek, akik hajlandóak kísérletezgetni, próbálgatni a képességeiket. Nem azokból lesznek a szakma legjobbjai, akik minden egyes kódsorban görcsösen nézik, hogy annak a végén lesz-e belőle pénz, hanem azokból, akik hajlandóak időt és teljesítményt áldozni akár még hülyeségekért is, ha az érdekli, motiválja őket. Tessék nyugodtan megírni "haszontalan", vagy ezrek által már implementált dolgokat, ha az érdekel! Így fejlődik igazán az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Úgy értem, ma már annyira központosított, minden adat ott van egy szerveren nekik, azaz a fogadott "szelvények" is, tehát elméletileg szerintem simán csak profibb programozó kérdése, hogy írjon rá olyan algoritmust, amelyik kicselezi a véletlent. Más szóval, pontosan...
Leszámítva, hogy így az egyetemek programozóvá nem túl nagy sikerrel átképzett, nem túl nívós matektanárainak is van munkája.
Szerintem azért nem árt ha az embernek van fogalma arról, hogy mit generál a chatgpt és bele tud nyúlni. Vagy rosszul gondolom?
Vagy teljesen kihalt ez a műfaj?
Azért kérdezem mert a jelenlegi rendszer eléggé ellaposodott, juniorokat, kezdőket nem nagyon vesznek fel, de azért a képzés még 3.5év, addig ez változhat? Mit gondoltok? Addig fejleszteném az angolom is.
Mindenhonnan azt hallottam, hogy a frontend totál be van hallva. Nincs diplomám, udemy kurzust nézek szabadidőmben munka mellet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!