Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez a könyv mennyire jó egy...

Ez a könyv mennyire jó egy kezdőnek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném megtanulni a programozás alapjait,illetve ha lehet ebből a könyvből akkor kicsit többet is.

Kérdésem,hogy egy kezdő (Aki még a Hello World!-ot tudja csak megcsinálni) mennyit ért ebből a könyvből,illetve hasznát veszi-e?

#könyv #programozás #Visual C# #C Sharp #Programozás lépésről lépésre
2016. jún. 23. 09:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem hiányérzetem van.
2016. jún. 23. 09:58
 2/14 A kérdező kommentje:

[link]

bocs,most keltem fel :D

2016. jún. 23. 10:01
 3/14 anonim ***** válasza:

Előfordul :D

A könyvről már sokszor született kérdés és válasz, sok újat szerintem nem tudnánk mondani:

[link]

Viszont az, hogy te mennyit értesz a könyvből, egyetlen módon tudhatod meg: ha beleolvasol.

2016. jún. 23. 10:04
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi :D

Kedvet kaptam hozzá már az első találat elolvasásakor,ment a zöld ujj

2016. jún. 23. 10:09
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

Alap műnek mondható aki most kezd ismerkedni a C# programozással.Viszont a programozás alapjait >> nyelvfüggetlenül << érdemes tanulni.

Algoritmusok

Struktúrák

Vezérlési szerkezetek

Logika

És ami még evvel jár.

Sok sikert.

2016. jún. 23. 10:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. jún. 23. 10:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Basszus, ingyenesen le lehet tölteni, és még nem olvastál bele, hogy milyen? Ne haragudj, de mi lesz veled, ha megakadsz?
2016. jún. 23. 10:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Már beleolvastam régen, de nem sok mindent szűrtem le belőle akkor
2016. jún. 23. 14:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem is igen fog menni ameddig nyelvfüggetlenül nem ismerkedsz meg a programozással és annak logikájával.Én a helyedben nem egyből egy nyelvel kezdenék.
2016. jún. 23. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Nincs semmi gond azzal, ha rögtön egy nyelvvel kezd, és nem papíron. Kell az, hogy lássa, hogy amit csinál, az baz_meg tényleg működik. De könyörgöm, ne egyből egy olyan (kezdők számára) bonyolult dologgal kezdjen, mint az objektumorientált programozás. A legnagyobb gond, hogy az alap dolgok nincsenek a helyén. Nem kell túl mélyenszántó dolgokat tudni, pl. hogy hogyan fordít a fordítóprogram, de azért azt, hogy tudjuk, hogy mik azok a kifejezések, mi a különbség a függvény és az eljárás közt, stb., illetve melyik milyen helyeken szerepelhet, azt azért tudni kell. Elég érdekes, amikor a delikvens ír egy ilyet:

int a;

scanf("%d", &a);

int b = abs(a);

printf("%d\n", b);

És meglepődik azon, hogy ilyet meg lehet csinálni:

printf("%d\n", abs(a));

2016. jún. 23. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!