Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ingatlan.com-ról hogyan tudok...

Ingatlan.com-ról hogyan tudok képet nagyban lementeni?

Figyelt kérdés

Chrome böngészőm van. (Talán a firefox is fel van telepítva, de nem használom.)

Megnyitom az oldalt. Ott van a sok kicsi kép. Ráklikkelek, akkor jön be nagyítva.

És ennyi. Itt meg is álltam.

Másik egér gomb a kis képre, és akkor azt tudom menteni, de nekem jobb lenne a nagyobb kép.

márc. 3. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Képernyőmentés
márc. 3. 22:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, de az sem az igazi.

Ha ráklikkelek a képre, akkor kinagyítja, de ha utána újra beleklikkelek, akkor még nagyobb lesz. De így csak húzogatni tudom, mert nem adja be a teljes képet. Vagyis beadja, de kilóg a monitorból.

márc. 3. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Shift+jobb klikk a képen nem dob fel mentési opciót?
márc. 4. 01:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Firefoxban nyomj egy Ctrl-I-t, vagy ha be van kapcsolva a menüsor, válaszd ki az Eszközöknél, hogy Oldal adatai. Itt van négy lap, a 2. a Média, itt fel vannak sorolva a beágyazott képek, és nagyjából a lista közepén ott vannak, amiket keresel.

#3 Ez akkor működik, ha letiltja az eredeti menüt, de erről itt nincs szó.

márc. 4. 08:08
 5/5 sa Dale Cooper ***** válasza:

A képek engedély nélküli másolása ÉS felhasználása problémás jogilag.

Amúgy az oldal nem véletlen van úgy programozva, hogy ne tudd csak úgy kimásolni, lementeni.

Ha a képernyőkép/képernyőmetsző módszerek számodra nem felelnek meg, az oldal forrásában megkeresheted azt a div-et, ami a képeket tartalmazza, és onnan le tudod menteni eredetiben, ami itt a megjelenített méretet és felbontást jelenti, nem azt, amit a hirdetésbe feltöltöttek.

Szinte minden böngésző ismeri a Vizsgálat/DevTools funkciót, ahol megjelenik számodra is HTML nyelven az oldal tartalma. Ott megkeresheted azt a div-et, amiben a képek találhatóak. A legegyszerűbb, ha már eleve az adott képen nyomsz egy jobb-klikk vizsgálat menüválasztást, és kevesebbet kell keresgélni.

Először bonyi, de kis rutinnal igen gyorsan felfedezed a képeket. Onnan már a szokásos módszerek valamelyikével hozzáférsz mentési lehetőségekhez.

márc. 4. 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!