Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Játékon belüli szerencsejáték,...

Játékon belüli szerencsejáték, fontos kérdés?!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A következő a helyzet ,nem tudom hogy ki mennyire jártas itt ebben a témában de részletesen írom hogy mindenki értse!

Szóval nekem lesz nem sokára egy oldalam, és az utóbbi időben gondoltam egy olyan részlegre az oldalamon ahol egy bizonyos játéból (CS:GO) tárgyakat lehet berakni és akin megáll a szerencse kerék az viszi az összes tárgyat!

Na most az lenne a kérdésem hogy nekem ez után kéne-e adóznom ?

Természetesen csak tárgybeli jutáléka lenne az oldalnak ,csak megzavart az hogy a steamen ezzeket a tárgyakat lehet értékesíteni igazi pénzért!

Ha valaki jártas ebben a témában kérem írja már le!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 19. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
én a szerencsejátékok jogszabályainak is utána néznék mivel minden szerencsejátékot a szerencsejáték zrt nevű legális mafia irányít
2016. jún. 20. 00:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, amíg nem adod el a tárgyakat addig nem kell adóznod érte. Viszont figyelj oda, hogy ez már Magyarországon online szerencsejátéknak minősül ezért a hatályos törvények szerint engedély szükséges egy ilyen oldal üzemeltetéséhez. Az engedély nélküli szerencsejáték oldalak üzemeltetésére komolyabb ügyvéd nélkül akár, több évig tartó szabadság vesztés is lehet a büntetés.
2016. jún. 20. 00:14
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
Amíg nem mutatható ki, hogy ennek bármi féle anyagi haszna volna, addig szerintem ilyentől nem kell tartanod.
2016. jún. 20. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!