Fiúk! Szerintetek is aranyosak a hosszúhajú lányok?
Figyelt kérdés
2024. okt. 9. 16:28
1/13 anonim válasza:
Szerintem igen azok tudnak kenni
2/13 anonim 

válasza:

válasza:Nekem pl. be se jönnek a már fiúsan rövid hajú lányok.
4/13 anonim 

válasza:

válasza:Mivel a lányok legnagyobb százalékának hosszú a haja…
De aranyosnak inkább, a váll fölé érő bob vagy wolf cut frizurájú lányokat nevezném. Az sokkal cukibb.
5/13 anonim válasza:
Szerintem ez ízlés kérdése, valakinek biztos fog tetszeni, valakinek meg nem, de valószínűleg több fiúnak tetszenek a hosszabb hajú lányok, mint a fiúsabbak. Szerintem is:)
18F
7/13 anonim 

válasza:

válasza:A hajhossznak semmi köze ahhoz, hogy ki mennyire aranyos.
8/13 anonim 

válasza:

válasza:Engem a kopasz lányok sokkal jobban izgatnak.
9/13 Noren1989 

válasza:

válasza:Nem ezt a jelzőt hasznàlnàm.
10/13 anonim 

válasza:

válasza:Igen. Imádom a hosszú hajú csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Sötét barna hajam van és ki akarom próbálni, hogy állna nekem az ezüst metál hajszín. Erre a hajszinezőre gondoltam: Schwarzkopf Color...
17/F Aki már próbált hasonlót ossza meg velem.:)
Mi a véleményetek a pruvidárol?
Szerintetek kamu? Bőv. lent
Ezt a hirdetést dobta ki nekem valami pruvida nevű cég.Kíváncsiságból megcsináltam a tesztet, 17ezer pár száz ft-s csomagot ajánlott.Tényleg eléggé tönkre van a hajam nem sokalnám érte az összeget.De annyira gyanus ez a sok pozitív komment mintha le fizetett...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!