Miért nem tudom megmosni a hajamat?):

válasza:Milyen gyakran mosol hajat? A túl gyakori hajmosás miatt is zsírosodhat. Én 4-5 naponta mosom (nekem is majdnem derékig ér) és semmi baja nincs.
Volt időszak, amikor két naponta megmostam, akkor nekem is elkezdett zsírosodni.
Az meg, hogy anyád majd levágja...Mégis hogy, ha te nem akarod? Lekötöz, vagy mi?

válasza:A koncentrált samponnal túlzottan zsírtalanítod, éppen ezért lesz fokozott zsírosodás a válaszreakció.
Egy tálban/lavórban (mindegy miben) hígíts fel melegvízzel egy kis adag sampont, úgy moss hajat.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyáltalán levágassam? Most derakamig érő van hullámos és nem fokozatosra vágott Szeretem befonni de leengedni is virágot beletűzni Stílusom nagyon lányos szeretem a szoknyát stb Viszont alig tudom megmosni a dús hajamat
Eddig elég volt heti 2x megmosnom a hajamat, de úgy 1 hónapja sűrűbben, másnaponta moshatom :/ A sampont néha szoktam váltogatni,de ez sosem okozott problémát eddig,úgy hogy szerintem nem ez a gond! Viszont lehet hogy a hormonjaim változnak ennyire?:o 2,5 hónapja jött...
Hosszú, vékonyszálú hajam van. Az a baj, hogy nagyon hamar bezsírosodik. Minden másnak már kezd zsírosodni. Szóval az baj lenne, ha minden nap megmosnám? Nem 'ártanék' vele többet? Mert én azt hallottam, hogy annál gyorsabban zsírosodik, minél többször megmosom..de nem tudom.. Valami tanács? 15/L
Több éve bolti samponokat használtam eddig szinte mindig. 2 hete kb kipróbáltam a tojássampont. Teljesen más milyen lett a hajam tőle, mint a bolti samponoktól. Sokkal egészségesebb, dúsabb, és erősebbnek látszik, mióta azt használom. De az baj, ha csak simán...
Szóval ha nem használnék sampont, meg ilyeneket, de mindennap mosnám vízzel, akkor mi lenne?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!