Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Életemben először rakattam...

Életemben először rakattam póthajat. 3 hónap után leszedték hogy rajkák újra. A saját hajam fele elhullt.. ez normális??

Figyelt kérdés
Hajdúsitás volt a célom úgy, hogy a saját hajam sem volt a leggyérebb...egy kis extrát szerettem volna. A fodrász azt mondta hogy akiknek a haját csinálja senkinek sem lesz a póthajjal sem több sem kevesebb a saját haja.. de amikor az én fejemről az újra rakár előtt lekerült a póthaj azt hittem agyvérzést kapok.... konkrétan nem volt amit összefogjak... Meséljetek ... ez normális? Mit rontottam el?
2025. ápr. 13. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Hogy gondoltad, hogy nem fog ártani? Lényegében a hajhagymák nagy része nem kapott levegöt, a póthaj húzta, dörzsölte, az természetes, hogy tönkremegy töle.
2025. ápr. 13. 18:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat kb. mert hülye vagyok :D És hittem a fodrásznak, azért gondoltam h nem árt és nem fog hullani.
2025. ápr. 13. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A jó hír, mivel nem sokat kínoztad még a hajad, elég nagy eséllyel regenerálódik egy idö után. (A fordász meg eladni akarja a terméket meg a szolgáltatást, ezért erösen fenntartással kell kezelni, amit mond.)
2025. ápr. 13. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Minőségi fodrászatban, ahol értenek hozzá, ott semmi baja nem lesz a saját hajadnak…
2025. ápr. 13. 22:22
 5/5 anonim válasza:
Szia!Ugyan így jártam, neked vissza dúsult?
nov. 11. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!