Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a különbség a két Philips...

Mi a különbség a két Philips elektromos borotva közt?

Figyelt kérdés
Nekem jelenleg egy Philips S7886/58 Series típusú elektromos borotvám van. De ebben a www.youtube.com/watch?v=9zIIQZLPL1c youtube videoban meg Philips Shaver Series S7886/55-ról van szó. És az adott youtube videó és az én általam használt Philips S7886/58 közt nem látok különbséget. De állítólag az a bizonyos / utáni 55 illetve 58 a különbség. De a gyakorlatban nem látok különbséget. El mondaná valaki hogy a / utáni 55 illetve 58-as számon kívül mi a különbség?

máj. 2. 17:29
 1/2 Noren1989 ***** válasza:

Adnak hozzá tán szakállformázót.

Más specifikációbéli eltérést nemigen találtam...

máj. 2. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
1-esnek: www.youtube.com/watch?v=9zIIQZLPL1c 0:58-nál jól látszik a doboz felső rekeszének tartalma. A videón tényleg nincs szakál vágó. Az enyémbe ami nekem van (Philips S7886/58) abba van szakál vágó fej. Ez egy külön cserélhető fej egység. Köszi a tipet. Ment a zöld pipa. Mert tényleg van különbség a két model / a két csomagolás tartalmánál.
máj. 2. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!