Kinek melyik ránctalanító szérum vált be?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak ránctalanító krémet vagy szérumot 34 évesen már kezdenek a szarkalábaim megjelenni, ki mit javasol kezdésnek?máj. 8. 09:13
1/4 anonim 

válasza:

54 vagyok, kétfajta szérumot használok egyszerre, illetve úgy, hogy az egyiket este, a másikat reggel: a reggeli hidratáló, a másik ránctalanító, feltöltő. Márkákat illetően Vichy, Dermedic, Uriage vagy Loreal-t használok. Mindig mást veszek, úgy vettem észre jobb, mintha mindig ugyan azt használnám.
De ami a legfontosabb, az a tisztítás. Arctej, mic. víz. Régebben csak fürdésnél használtam tisztító habot (arctejet csak sminknél), de mióta arctejezek is, sokkal szebb a bőröm.
2/4 anonim válasza:
Szerintem mindenfajta szérumnál és arcmosónál fontosabb a napfény/UV kerülése és rendszeres naptejhasználat
3/4 Fullextraaa 

válasza:

Kevés mimika, retinol, peptidek, fényvédelem. 38 évesen csak akkor van ráncom, ha nagyon vigyorgok és hunyorgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!