Szokott lenni ilyen impulzív "levágom a hajam" flashetek? Mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Áprilisban levágtam megint a hajamból egy nagyobb mennyiséget, mert hullik egy betegség miatt. Sokszor csinálok ilyet, de a hajhullás miatt most nagyon elkapott a dolog.máj. 19. 17:33
1/13 anonim válasza:
Gyakran. Nyárra biztos bobot vágatok. A frufru kérdés is ilyen impulzív néha.:) Jobbulást.
2/13 anonim 

válasza:

Szokott. Ilyenkor alszom rá egyet, várok 1-2 hónapot. Ha nem múlik el, akkor vágatok belőle. Eddig nem bántam meg (párévente változtatok vmit a hajamon, mert unom az állandóságot... és mivel a festéstől félek, mert érzékeny a fejbőröm és vékony szálú a hajam, ezért a fazonon szoktam alakítani... most épp hosszúból vágattam kb. állig érőre, ami azóta kinőtt vmivel vál fölé érőre, és nem bántam meg).
3/13 anonim 

válasza:

2 éve nyáron elkapott, és teljesen rövidre vágattam. Utáltam, azóta azon vagyok hogy megnövesszem. Már a vállamig ér, de mivel hullámos, még mindig tud ritka hülye formákat felvenni. Néha ràmjön a késztetés hogy újra levágassam, de tudom hogy nem szabad. Alig várom hogy kirúgják magukat a hullámok. Amíg hosszú hajam volt még tetszett is hogy a vége szép csigás, de azt nem tudtam hogy ha levágatom akkor onnatól az arcom mellett fog pödörödni minden felé. A legjobb mikor az egyik fele befelé áll, a másik meg kifelé.
4/13 anonim 

válasza:

Nalam ugyanez volt.
Én tavaly estem neki először decemberben.
Betegség miatt hullott a hajam.
Aztán februárban sokat vágtam.7-8cm-t... Utána meg áprilisban igazította ki a fodrász. Majd fodrász után pár nappal frászt kaptam,hogy beszáríthatatlan lett és neki estem... 🤦🤦
Végül a mellig érő hajambol lett most majdnem a nyakam aljáig ér.
Utálom...
Kevesebb és rövidebb is..
🤦
Többet ilyet nem csinálok.
5/13 anonim 

válasza:

Tavaly nyáron a melegben vágattam rövidre addigi vállig érő hajamat. Olyan Ördög Nóri féle rövidre. Annyi volt a különbség, hogy a fodrász javaslatára tarkómon fel volt nyírva a haj.
6/13 anonim 

válasza:

Nemtudom hogy ebben a kórban hogy hatnak ezek a szerek de ezeket próbáld meg:
Dermaroller hajolaj előtt
Rozmarimgos hajolaj(aromaxosak nagyon jók)
Hajmosás előtt pár órával tökmag olaj fejbőrre
És kb 2 naponta hajmosás
7/13 anonim 

válasza:

Nekem is szokott lenni amúgy ilyen impulzív dolgom...én beteszem ilyenkor a koszba az ollót, mert utána lusta vagyok elmosni legalábbis addig ameddig ez az impulzív cucc tart xd
8/13 anonim válasza:
Ha unatkozokakkor én is gyakran vágok hajat, de inkább csak a végéből szoktam, meg néha kisebb átmeneteket. De amikor kisebb voltam, és anyukám nem figyelt egy pillanatra, akkor ilyen mikrofrufrut vágtam magamnak.:) Szerintem ez még mindig vicces anyukám szerint nem annyira... Jobbulást!!!
9/13 anonim 

válasza:

Van rendszeresen ilyenem, ilyenkor általában felnyírom vagy oldalt vagy tarkón ppár milisre, vagy kopaszra, frufrut vágok. Volt hogy visszanyestem kleopátrafazpnra a vállig érőt, volt hogy bepattantam biohairbe pixiet vágatni. Festegetni rendszeresen szoktam más-más színekre, az már megszokott nálam :) júni elején türkizre fogom
10/13 anonim 

válasza:

9-es, ez tök jó, végre valaki aki szeret változtatni a haján :D az ilyeneknek szeretem vágni a haját 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!