Aki megnövesztette már teljesen a haját, meddig nőtt neki?
Remélem van itt ilyen.
Egyszerű kíváncsiságból.
Nekem derékig ér (csak) már lassan 4 éve. Amikor eldöntöttem hogy növesztem amíg tud, azt gondoltam volna hogy ennél azért tovább fog/tud. Vagy lehet, hogy valamit az ember közben elront, vagy befolyásolni tud?
A válaszokat ide, ne privátba kérlek.

Jelenleg kicsit tovább ér a derekamnál, de még nő
Elvileg a masszírozás tud segíteni, és a már említett rozmaring, bár én ezeket nem csinálom (talán előbbit időnként)

Oh most olvasom, hogy tanácsok is érdekelnek hajnövesztéssel kapcs.
Akkor ami nekem bevált:
-rozmaringos hajpakolás 4 órán át rajtahagyom, mosás előtt 2 órával fejbőrre is teszek belőle. (Aromax hajolajat szeretem a legjobban)
-masszírozás, (ez mosással is megvan)
-csak a fejbőrömet samponozom, mostanában rászoktam, hogy még szárazon viszem fel a sampont kis vízzel és úgy csak a fejbőrre megy utána mosom le. Így a hajvégek sincsenek szétszárítva.
-én kb 2 év után vágtam vissza a hajam 5 centire (és jót tett neki)
-fésűt 2 hetente tisztítom
Dermarollert meg nem próbáltam, azt mondják hogy nagyon jó, beindítja a kollagén termelést.
Plusz ami felkapott az a red light terábia. Erről is a kollagén miatt hallani

Hú az de menő lehet.
Nekem 91-egypár centi, úgy ér derékig. Nem baj hogy csak ekkora, elvagyok vele, néha túlságosan is; csak azt hittem hogy szinte akármeddig tud menni a haj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!