Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki megnövesztette már teljese...

Aki megnövesztette már teljesen a haját, meddig nőtt neki?

Figyelt kérdés

Remélem van itt ilyen.

Egyszerű kíváncsiságból.

Nekem derékig ér (csak) már lassan 4 éve. Amikor eldöntöttem hogy növesztem amíg tud, azt gondoltam volna hogy ennél azért tovább fog/tud. Vagy lehet, hogy valamit az ember közben elront, vagy befolyásolni tud?

A válaszokat ide, ne privátba kérlek.

máj. 19. 22:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%
Fiú vagy vagy lány?
máj. 19. 23:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éve növesztem. Mármint pár évente vágatok kicsit a végéből, amikor már nagyon töredezett. De a lényeg, hogy deréknél tovább nem nől.
máj. 19. 23:39
 3/16 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem csípőig ér, 80 centi körül van de még nő. Nem tudom hol fog megállni, most ezen kísérletezek, félévente 1 centit levágok és annyi. Addig fogom növeszteni amíg szép a vége, aztán ha megáll, eldöntöm hogy marad-e vagy visszább vágom.
máj. 20. 10:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én anno 1 méteres hajamat vágattam le, de annál tovább is nőtt volna valószínűleg, csak már meguntam. Ha pulcsi, kabát volt rajtam, túllógott a szélén.
máj. 20. 11:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Csípőig ér, még fog nőni bőven viszont nekem a rozmaringos hajpakolás és a folyamatos olajozás segít plusz a 2 napi hajmosás
máj. 20. 19:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam lapocka alatt megállt, kb. 3 év növesztés után. Onnan már csak centizgetett, de sosem lett hosszabb – pedig reméltem, hogy legalább derékig eljut.
máj. 20. 21:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg kicsit tovább ér a derekamnál, de még nő

Elvileg a masszírozás tud segíteni, és a már említett rozmaring, bár én ezeket nem csinálom (talán előbbit időnként)

máj. 20. 22:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Oh most olvasom, hogy tanácsok is érdekelnek hajnövesztéssel kapcs.

Akkor ami nekem bevált:

-rozmaringos hajpakolás 4 órán át rajtahagyom, mosás előtt 2 órával fejbőrre is teszek belőle. (Aromax hajolajat szeretem a legjobban)

-masszírozás, (ez mosással is megvan)

-csak a fejbőrömet samponozom, mostanában rászoktam, hogy még szárazon viszem fel a sampont kis vízzel és úgy csak a fejbőrre megy utána mosom le. Így a hajvégek sincsenek szétszárítva.

-én kb 2 év után vágtam vissza a hajam 5 centire (és jót tett neki)

-fésűt 2 hetente tisztítom

Dermarollert meg nem próbáltam, azt mondják hogy nagyon jó, beindítja a kollagén termelést.

Plusz ami felkapott az a red light terábia. Erről is a kollagén miatt hallani

máj. 20. 22:44
 9/16 jpeter1 ***** válasza:
100%
A páromnak és a lányomnak földig érő. Egyáltalán nem vágatjuk,hagyjuk szabadon nőni. Valószínű,hogy genetikai adottság,ugyanis a párom indiai származású. Az ottani nők nagy részének erős,dús,strapabíró, nagyon hosszúra megnöveszthető haja van.
máj. 21. 10:36
 10/16 A kérdező kommentje:

Hú az de menő lehet.

Nekem 91-egypár centi, úgy ér derékig. Nem baj hogy csak ekkora, elvagyok vele, néha túlságosan is; csak azt hittem hogy szinte akármeddig tud menni a haj.

máj. 21. 17:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!