Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen fényvédőt ajánlotok az...

Milyen fényvédőt ajánlotok az alábbi kritériumok alapján?

Figyelt kérdés

-ne legyen benne alkohol

-mesterséges illatanyag

-érzékeny bőrre való!

-minimum 200ml

-nem ragad, könnyen beszívódó, nem nehéz állagú

-nem büdös

-nem muszáj, hogy vízálló legyen

-napi használatra

-50 vagy 100 faktoros UVA/UVB(PA+++ előny)

-lehetőleg szilikon és citrusféle mentes, (ebből tudok engedni)

Az ár nagyjából mindegy, ha tényleg mindent tud a fentiekből. Lehet bolti/patikai/webes termék

jún. 10. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Utólagos engedelmeddel a 200ml csomagolást mint feltételt ignoráltam. Arcra nagyon nehezen fogsz ekkora kiszerelést találni mert vagy tele lesz tartósítószerrel (ami ugye irritálhatja az arcbőrt) vagy bőven lejárati időn túl leszel mire felhasználnád. A lejárt naptej pedig nem véd olyan jól, ráadásul irritálhat vagy fertőzést is okozhat.

Ha az ár lényegében mindegy akkor inkább vegyél több kisebb kiszerelést.

A jelenlegi naptejem tartalmaz alkoholt úgyhogy azt nem linkelem, viszont ezzel volt holtversenyben:

[link]

- van benne zsíralkohol, de az hidratál, nem irritál

Vagy ez a vizes állagú (ez a vélemények alapján fénylik, púderezni kell)

[link]

További kedvenceim vannak a Biodermától, Garniertől és az Eucerintől de azok alkoholosak.

Amit viszont nem tudok ajánlani azok a Vichy és Uriage naptejek (jól védenek de nehezen szívódnak be), illetve bármilyen márkától a stiftek.

+ tanács, hogy kipróbálásra a lehető legkisebb csomagolást vedd, hisz attól, hogy másnak bevált, te nem biztos, hogy szeretni fogod a terméket.

jún. 11. 01:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért nagy kiszerelést kerestem, mert testre kellene(karok, nyak, fül stb.), csak nagyon érzékeny a bőröm mindenre. Arca már megtaláltam a tökéletes fényvédőt, de köszönöm szépen az ajánlatokat.
jún. 11. 08:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezesetben bocsánat. Azt hittem azért keresel mindenmenteset mert arcra kellene.
jún. 11. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!