Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Legjobb szőrnövekedésgátló...

Legjobb szőrnövekedésgátló krém? Kinek melyik vált be?

Figyelt kérdés
Sajnos nő létemre szőrös a hasam, nem erős szőrök, de nem is kis pihék. Nagyon zavarnak, és epilálom őket. Próbáltam rájuk otthoni IPL gépet használni, de sajnos pigmentfoltokat okozott, ezért azt elhagytam, illetve szeretnék nyáron lebarnulni, így azt már nem, de majd télen tervezek menni kozmetikushoz, hogy ő csinálja. Addig viszont szeretnék valami szérumot/krémet, ami legalább lassítja a növekedést. Azok viszont csak addig hatnak (ha hatnak), amíg használják, így ha nyár végén már nem használnám, mire kifakulok és tudok kozmetikushoz menni, várhatóan rendesen nőnek majd. Ezért keresnék egy hatékony szert.

márc. 21. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ne szedd le azt a részt, ha csak pihék; sokkal több velük a vesződség, semmint ami hasznod lehetne belőle.
márc. 21. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Kapd le hideg gyantcsíkkal, utána sokáig jó, sima, és gyengíti is.
márc. 21. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

Nincs ilyen krém. Ha létezne tényleg működő megoldás, mindenki ezt használná.

Borotva, gyanta, lézer, epilátor, szőrtelenítőkrém. Ezek a létező módszerek.

márc. 22. 17:44

További kérdések:

Véleményem a Hair Growth Intenzív Hajhullás Csökkentő Ampulláról?

Tényleg működik vagy megint egy lehúzás lenne?

Ha gyakran kell hajat mosnom esélytelen, hogy megmaradjon benne tartósan egy hajszín?

Sajnos 2 naponta mosnom kell, de leginkább minden nap kéne. Eleinte rézvörösre festettem. Tudom, ez nagyon ereszti a színét, el is engedtem pár hónap alatt, mert brutálisan gyorsan fakult. Most csokibarnára van festve. Tudom, hogy sose lesz olyan, mint ahogy a kis...

Allegroról rendeltetek/rendelnétek hajfestéket?

Ott olcsóbb mint a magyar üzletekben és ez nekem kicsit gyanús.

Philipsen belül melyik változatú férfi villany bortva vált be neked?

Philipsen belül melyik változatú férfi villany bortva vált be neked? És miért? Philips Shaver series (3 körkéses változat), vagy Philips OneBlade – Trimmel, vagy Philips All-in-One Trimmer, vagy Philips Beard Trimmer, Philips Head Shaver series (4 körkéses). Hogy miért...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!