Hydrasplash sampont és kondicionálót szeretnék rendelni, de láttam hogy különböző az ára a weboldalakon. Joico terméket a webshopjukon kívül hol érdemes még venni?
Figyelt kérdés
Köszönömmárc. 27. 18:40
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Google AI és ChatGPT segít, ha beírod a kérdésedet.
További kérdések:
Mi a különbség a barber , és a férfi fodrász között?
Azt látom, hogy árban 2-3 szoros a szorzó a barber javára!
Gondor-hullamos hajat hogy kell itthon festeni?
Sziasztok! Az a helyzet hogy az en hajam a hullamos es gondor hataran van. 17 evig egyenesen volt kezelve,5 eve vasaltam folyamat. Tegnap megcsinaltam eg, ilyen curly hair rutint es tenylegesen elegge hullamos vagy mar gondor a hajam. Itthon szoktam festeni. Az lenne a...
Véleményem a Hair Growth Intenzív Hajhullás Csökkentő Ampulláról?
Tényleg működik vagy megint egy lehúzás lenne?
Ti hogy borotváljátok a bikinivonalat, hogy ne pattogjon ki?
Sokára is múlik el a kipattogás:(
Ha gyakran kell hajat mosnom esélytelen, hogy megmaradjon benne tartósan egy hajszín?
Sajnos 2 naponta mosnom kell, de leginkább minden nap kéne. Eleinte rézvörösre festettem. Tudom, ez nagyon ereszti a színét, el is engedtem pár hónap alatt, mert brutálisan gyorsan fakult. Most csokibarnára van festve. Tudom, hogy sose lesz olyan, mint ahogy a kis...
Allegroról rendeltetek/rendelnétek hajfestéket?
Ott olcsóbb mint a magyar üzletekben és ez nekem kicsit gyanús.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!