Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkített haj ápolása?

Szőkített haj ápolása?

Figyelt kérdés

Ti hogyan ápoljátok a szőkített hajatok?

Milyen termékek azok amik beválltak?

ápr. 21. 12:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Én szőkités után mikor lemosom a festéket megmosom samponnal utánna hajmaszkot szoktam használni a többi hajmosásnàl csak sampont használok és ritkábban festek hajat és csak 2 szer mosom egy héten
máj. 9. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Szőkített hajat hogyan lehet rendbehozni?

Régóta szőkítve van a hajam, nagyon szeretem ezt a világos hamvas színt, sosem akarnék másmilyen hajat. Ragaszkodom hozzá és kész. Viszont sokat romlott a hajam állapota sajnos :( Mostanra ott tartok, hogy a fejem tetején sok tincs letört nagyon picire és így az...

A hamvasítás milyen hamar kopik ki szőkített hajból?

Előre is elnézést, ha néhány kifejezést nem helyesen használok. Múlt pénteken voltam szőkíttetni, azóta egyszer mostam hajat és már úgy látom mintha kicsit sárgásabb lenne a hajam. Eleve nem olyan rendes hamvas szőkét kértem, hanem inkább valami meleg színt, de...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!