Mi értelme van a frufrunak?
Én értem az indítékot hogy magas homlok, takarjuk el, én is ezért vágtam magamnak frufrut. De könyörgöm...mi értelme... fordulok egyet a kinti levegőben, még csak fújnia se kell a szélnek és volt frufru-nincs frufru. Ha már csak egy enyhe szél is van, akkor meg már arról nem is beszélek. Erős szélnél meg katasztrófa.
És egyébként ezt valahogy nem értem hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen de valahogy más frufrus lánynak mindig képes normálisan állnia a frfuruja. Nekem egyszerűen képtelen rá.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miért használnak bronzosítót meg barnító krémet ha van szoli is?
Sok helyen olvastam, meg bőrgyógyászokat, plasztikai sebészeket követek, akik mondják, hogy ez inkább ilyen önmegnyugtatásra jó meg placebo, de elvileg nem èpül be jól/egyáltalán a szervezetbe. Tapasztalat? Tényleg érzed hogy feszesebb vagy?
Idén töltöttem a 40-et, és hiába a sok edzés, az egészséges étkezés és a vékony testalkat, sajnos a bőröm már nem olyan feszes mint régen, főleg has tájékon látom nagyon. Nyilván ez normális, korral jár, de azért jó lenne enyhíteni rajta amennyire lehet. :) A...
Ügye manapság a hogy Magyarországra költözött a spanyol éghajlat napoztam sokat ( póló nélkül), most is azt csinálom 20 fokban, érzem hogy erős a nap de ilyenkor már lehet barnulni?
Megpillantotta egyet a Lidl-ben, és elgondolkoztam rajta. Tisztában vagyok vele, hogy a víz bevitelt és a mozgást nem helyettesíti de azért némileg hozzájárul valóban a narancsbőr eltávolításhoz? Vagy csak jó masszírozó készülék legalább?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!