Mit tegyek, ha a hajam nem göndörödik a göndörítéstől?

válasza:

válasza:Nedves hajjal csinálod? Ha nem, akkor próbáld ki, de ne legyen túl vizes sem a hajad, mert ha az éjszaka alatt nem szárad meg a hajad, és reggel úgy szeded ki a kellékeket a hajadból, akkor az ugyanúgy nem lesz jó. Szerintem a legjobb ha egy kis spray-s flakon segítségével benedvesíted a hajad egy picit.
Éjszaka is kibomlik? Melyik része a hajadnak? Mármint, pl. a frufru része? Ha igen, akkor szerintem azt érdemes a haj többi részétől elszeparáltan göndöríteni, úgy hátha kevésbé csúszkál szét. Vagy az egészed hajad kibomlik?

válasza:Nedves haj kell. Az a lényeg hogy éjjel úgy szárad meg hogy bele van tekerve a harisnyába és ettől fog benne maradni. Úgy csináld hogy vízsprayvel befújod a hajad. Ne legyen egyforman vizes. Éppen csak ne száraz. És azt csavard fel.
Reggel kibontás után mehet a hajlakk.
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék göndör hajat, vagy ha azt nem, vmi mindennapi viseletre alkalmas frizurát, unom már azt a néhány kombót, amit folyamat váltogatok. Köszönöm a válaszodat!
Szeretem hullámosra megcsinálni a hajamat, de sajnos fél óra után már mindig egyenes , van valami ami által nem ugrik ki ennyire hamar?
Szögegyenes a hajam, a sütést, csavarást seperc alatt kidobja. Arra gondoltam, hogy talán daueroltatom, nagy csavaróssal, hogy nagyobb hullámok legyenek benne. Viszont eléggé félek, hogy tönkre vágná a hajam. Ezer éve (kb 20) még anuy daueroltatott, emlékszem, akkor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!