Mennyire szokott fájni a gyantázás, ha előtte eddig borotválkoztál? Nektek van ilyenben tapasztalatotok? Illetve mennyit érdemes várni és elmenni miutan borotválkoztam? Mármint számít hogy milyen hosszú a szőr?

válasza:

válasza:Változik kinek hol mennyire fáj. Általában lábszár bírja a legjobban.
Az első 4-5 alkalom után egyre ritkább lesz a szőr és egyre kevésbé fog fajni (minel surubb a szor annal jobban faj)
Növekedéstől függ de minimum két hét

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nőként, nem fekete, de erős barna szőrzetem van, és az arcomon is ez zavarni kezdett. Másfél éve, mióta gyantázom (arc oldalt, áll) a helyzet csak rosszabb lett. Az államon már sok erős fekete szőrszál nő vissza amit csipesszel távolítok el. Végleges szőrtelenítés...
(Azért rakom a kérdést ebbe a kategóriába, mert el szeretném kerülni a perverz, férfi kommenteket.) Tapasztalatra lenne szükségem, még sosem voltam. -mennyire fáj? -mennyi idő utána, amikor teljesen sima, tehát se nem látszik, se nem érződik semmi szőr? -mennyire...
Ti mar haszanaltatok gyanta helyett ilyen kesz gyantacsikot? Amin mikor megveszed, mar rajta van a gyanta es a ket tenyered kozott kell egy kicsit felmelegiteni es kesz is? Lecci akinek van tapasztalata az fejtese ki hogy miben es miert jobb/nem jobb. (Nekem az a bajom...
Úgy látom itt Magyarországon még nem igazán ismert, de hátha valaki használta/próbálta már.
Az a helyzet, hogy gyantázás után a bőröm borzasztóan irritált és csak akkor múlnak el a kis piros pöttyök mikor újra kell mennem a kozmetikushoz - van mikor akkor sem. A kozmetikus ajánlotta az Eucerin testápolót, még nem volt alkalmam kipróbálni. Esetleg tudtok ajánlani mást, ami nektek bevált?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!