Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen terméket ajánlotok...

Milyen terméket ajánlotok pigmentfolt halványításra? Illetve melyiket nem?

Figyelt kérdés
Konkrét termék neveket írjatok kérlek.

jún. 3. 15:15
 1/2 anonim válasza:
Rajtam 500 anyajegy van. Az elmlékeimben halványítottam el őket, így már nem zavarnak. Amúgy nívea arckrémekre látom ráírva, főleg a 10- és és C vitaminosra, hogy halványítja a pigment foltokat.
jún. 3. 15:59
 2/2 anonim ***** válasza:
50%

Szia! A niacinamide és a C vitamin jó hatással vannak a melaninra. És persze fényvédő, hogy ne rosszabbodjon az uv-től. Elsőnek a c vitamint vezesd be, reggel a fényvédő alá, mert nagyon jól összedolgoznak, turbózzák egymás hatását (vagyis a c vitamin a fényvédőjét). Ha pár hétig már használtad, és nincs irritáció, akkor estére be lehet vezetni egy niacinamide szérumot. Nagyon sok márkának van. Pl. The Ordinary, Geek & Gorgeous.

A niát eleinte ne használd minden nap, fokozatosan vezesd be.

Ősszel, amikor már nem magas az uv, el lehet kezdeni egy AHA, vagy érzékenyebb bőr esetén PHA hámlasztót. Segítenek megújítani a bőrfelszínt, ezáltal halványítja a pigmentfoltokat. De cserébe érdemes télen is fényvédőzi. Olyankor elég a 30 faktor. Én úgy szoktam, hogy a bevált 50-esből kicsit kevesebbet rakok. Pl nyáron 3 pumpa, extrém uv esetén 4 is, ősszel, télen pedig 2 pumpa. Én a Skin1004 fényvédőjét és a Beauty of joseon rizses fényvédőjét ajánlom. Minden bőrtípusra működik szerintem. Olyanok, mint egy könnyed nappali hidratálókrém.

jún. 5. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Homlokon megjelent pigmentfoltok ellen valamit ajánlani?

Amit eddig kipróbáltam sajnos egyik se segített, mégcsak nem is halványította el őket.

Pattanás után bebarnult bőr halványítására van bevált krém, hámlasztó?

1-2 szőrtüsző vagy pattanás után igen csúnya hegek maradnak, amik elbarnulnak. Ezek nagyon zavarnak, és szeretném halványítani őket. Valakinek van valami bevált krémje, hámlasztója?

Apró, seb utáni pigmentfolt halványítására bevált szere?

Sziasztok! Olyan pigmentfolthalványítót keresek max. 3000 Ft-ig, amit DM-ben vagy Rossmannban be lehet szerezni. A hasamon lett pár folt IPL után, eddig csak hidratáltam meg fényvédőztem, de most már szeretnék valami célzottabb megoldást is. Van bevált terméketek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!