Indola hidratáló sampom és indola kondicionáló tapasztaltok? Szépen tisztítja és ápolja a hajat?Vékonyszálú hajam van és nem annyira sok.
Figyelt kérdés
júl. 9. 01:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Hajmaszk es kondicionalo hasznalata?
Eddig mindkettot hasznaltam, minden hajmosasnal. (Sampon2x->maszk->kondicionalo) viszont most azt olvastam hogy egyszerre sok lehet a hajnak, es hogy eleg egy alkalommal csak az egyik. Mondjuk ha kevesebb az ido hajmosasra, es kevesbe igenybevett, szaraz a haj, akkor...
Cocochoco tartós egyenesites után milyen sampont és kondicionalot hasznaltok?
Bio Aftercare hajegyenesito sampon és kondicionalo csomagot találtam Azt írják kifejezetten ilyen egyenesites utáni használatra való Valaki használta már ezt? Illetve ezek mellé lehet használni Raywell hajegyenesito tejkremet? Ha valakinek van tuti kombó szívesen várom😊
Hajpakolás, hajmaszk, hajbalzsam, kondícionáló, hajolaj között mi a különbség?
Mit miért használtok?
Eloszor a balzsam vagy a kondicionalo?
A kondicionalot hogyan kell hasznalni?(a termekre nincs rairva)
Melyik professzionális sampont és kondicionálót ajánljátok?
Melyiket érdemes kipróbálni gyorsan zsírosodó haj és korpára hajlamos fejbőrre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!