Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnak is 2 hetente fodrászhoz...

Másnak is 2 hetente fodrászhoz kell járnia, mert már ennyi idő után sehogy se áll a haja?

Figyelt kérdés
júl. 18. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
júl. 18. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Rajtam az sem segít😡

57/F

júl. 18. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
A párom hetente jár borbélyhoz, miért ne? Ha van rá pénze.
júl. 18. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:

A gyenge hajamhoz fiatal koromban alig mertem hozzáérni, nehogy elhulljon az a kevés is.

Aztán hallottam, hogy valaki hajhúzogatással gyógyít. Én is kipróbáltam, és azóta naponta többször átdörzsölöm a fejemet. A párom is mondta, hogy erősebb lett a hajam, mint kezdetben, és én is így érzem. Van bőven hajam, erős, és hiába hullik ki néhány, nem lesz kevesebb. Nem is őszül, pedig 71/F vagyok. Ajánlom tehát a nem túlzásba vitt napi ápolást.

A fodrászt persze ne hanyagold el, havonta, vagy negyedévente nem árt, ha szakember is lát!

júl. 20. 06:59
 5/8 anonim ***** válasza:
hetente járok, nagyon bejön a fodrászsrác 20f
júl. 20. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
A covid alatt nehéz volt fodrászhoz bejutni. Az üzlet előtt a napon álltam ki a 15-20 fős sort. Akkor vettem egy gépet, és elkezdtem magamnak vágni. ELőször több, mint két órát ügyetlenkedtem, és fél nap után vettem észre hibákat a tükörben, amiket korrigálgattam. Most már 3/4 óra alatt megcsinálom. Megmosom. Másnap reggel ellenőrzöm, és ha van kiálló, meg egyenetlenség azt egy kis szemöldöknyíróval kijavítom. 3 havonta szoktam vágni. Télen hosszabbra hagyom.
júl. 23. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem járok fodrászhoz. Szerintem a férfiak 90%-a otthon is meg tudná nyírni magát. Én youtube videókról tanultam meg.

Párszor elcsesztem, de ma már különb buzz cut hajat csinálok magamnak, mint bármelyik fodrász.

A covid alatt kezdtem el vele kísérletezni, meg amúgy is egy lehúzás az egész! Két hetente jártam én is, mindig máshogy nyírt meg, időpont fz, várás, stb. Szerintem ma már YouTube videókból simán meg lehet tanulni, az átmenet kell jól megérteni, a kar állítását, és utána már menni fog.

aug. 1. 02:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Vettem egy nullásgépet.

10 perc alatt végzek. Havonta.

aug. 10. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Miért buz*zzák le azokat a fiúkat akiknek jól fésült hajuk van, kb 2-4 hetente mennek fodrászhoz?

Emellé jól öltözöttek, de nincs fülbevalójuk, néha egy kis nyaklánc, nem is pálcikavékonyak, meg nincsenek elhízva se. Itt legfőképpen a hajat nem értem. Ha oldalt rövidre van nyírva, akkor azt gyakran kell nírni, meg szerintem az ápolt haj jobban néz ki, mégha az igénytelen fiúk buz*znak is.

Mas fiuk is hetente jarnak fodraszhoz?

En minden het barber shop, foleg most szorakozohelyek nyitva. Mindig. a legjobb pacekot kell kihozni magunkbol, ez az elet ertelme. Ti is jartok sokszor?

Mennyi idokozonket jartok fodraszhoz?

En altalaban hetente szoktam.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!