Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fotó alapján androgen...

A fotó alapján androgen alopeciam van?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 29. 10:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan legyen olyan hajam, ami tetszik is nekem?

Régóta küzdök a fodrászokkal, mert mindig olyan hajat vágnak nekem, ami nekem nem tetszik. Ha fotót viszek nekik, akkor azt meg tudják csinálni, vagy legalább megértik, hogy milyen hajat szeretnék? Most is elmagyaráztam a maminak, hogy milyen legyen, de csak olyanra...

Tablófotókodás frufru lenövesztés közben?

A frufrum épp olyan köztes àllapotban van. Sehogy se àll, se elcsatolni se semmit nem lehet vele kezdeni. Hétköznapokba még csak-csak elmegy, de tablón normálisbban kellene kinézni. Valami tipp milyen frizurát csinàlhatnék magamnak így? Kb az orromig ér a frufrumaradványom.

Milyen alkalmi frizurát ajánlanátok a hajamhoz?

Mell alá erő, egyenes és egyszínű világosbarna hajam van. Inkább vékonyszálúnak mondanám. Ha tudnátok képet linkelni, vagy oldalt, ahol ti szoktatok póthaj nélkül megvalósítható frizurát találni azt nagyon megköszönném. Valami feltűzött volt az elképzelésem a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!