Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Régóta küzdök a fodrászokkal, mert mindig olyan hajat vágnak nekem, ami nekem nem tetszik. Ha fotót viszek nekik, akkor azt meg tudják csinálni, vagy legalább megértik, hogy milyen hajat szeretnék? Most is elmagyaráztam a maminak, hogy milyen legyen, de csak olyanra...
A frufrum épp olyan köztes àllapotban van. Sehogy se àll, se elcsatolni se semmit nem lehet vele kezdeni. Hétköznapokba még csak-csak elmegy, de tablón normálisbban kellene kinézni. Valami tipp milyen frizurát csinàlhatnék magamnak így? Kb az orromig ér a frufrumaradványom.
Hajformázó habbal esetleg?
Mell alá erő, egyenes és egyszínű világosbarna hajam van. Inkább vékonyszálúnak mondanám. Ha tudnátok képet linkelni, vagy oldalt, ahol ti szoktatok póthaj nélkül megvalósítható frizurát találni azt nagyon megköszönném. Valami feltűzött volt az elképzelésem a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!