Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Legjobb arcápolási termék?

Legjobb arcápolási termék?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi az az arcápolási termék ami megváltoztatta az életeteket? (És ha lehet Rossmanban vagy Dmben kapható legyen)
aug. 30. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Semmilyen arcápolási termék nem változtatta meg az életemet :-)

Az arcom állapotát az arcápolási rutin határozza meg és az, hogy milyen az életmódom. Ha nem alszom eleget, baxhatom az 50 ezer forintos arckrémet.

Tehát életmód (étkezés, alvás, vízfogyasztás) + megfelelő tisztítás, ápolás, kozmetikus rendszeresen (havi 1). Amúgy nekem ezek után szinte tök mindegy mit használok, az olcsó termékektől sem rondább a bőröm, mint a drágáktól.

N57

aug. 31. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:

1 vagyok

Reggel és este: tisztítás: arclemosó tej + tonic. Ápolás: bármilyen szérum + éjszakai krém + szemránckrém. Reggel ue. csak nappali krém. (a krémeket váltogatom, hidratáló, ránctalanító,feltöltő, stb.)

Heti 1x radír + pakolás, ezek is bármilyen.

Ezeket a márkákat használom: Loreal, Nivea, Mixa, néha saját márkás, ami épp akciós.

aug. 31. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja, nincs az a termék ami megváltoztatja az életed. A kulcs a normális étkezés, sok folyadék, és pihentető alvás. Plusz a lényeg, hogy mindig a bőrtípusodnak megfelelő terméket használd. Nekem a dupla arctisztítás sokat javított a zsíros, mitesszeres orromon, homlokomon és a gumicukor elhagyása, de ez én vagyok. 35 mùltam mikor mosolygok már vannak ráncok a szememnél nekem a 48 ezer forintos krém sem segített szérummal együtt. Estée Lauder amùgy, így nem költök ilyenekre már feleslegesen. Jelenleg g&g szérumját használom a peptideset és az Elyns Lab peptides arckrémjét. Hatása nálam annyi, mint a drágább társainál. Nem sok, de jòt tesz a lelkemnek, hogy rajtam van és 10× olcsòbb
aug. 31. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:

1-2 vagyok

Mindig az lebeg a szemem előtt, hogy Anyám anno a kék tégelyes Nivea krémen kívül semmi mást nem használt. Az arcát szappannal mosta. 77 évesen hunyt el, a korának megfelelő állapotban volt az arcbőre. Tehát még genetika is.

Így én megadom az elvárható minimumot a koromnak megfelelően, de nem vagyok hajlandó sok tízezres vackokat vásárolni, hogy a végén 1-el kevesebb ráncom legyen. Mert kb. ennyi a különbség. A barátnőm 100 ezreket elkölt ilyenekre és semmi különbség köztünk. Lehet, hogy majd lesz 15 év múlva, de engem annyira nem fog érdekelni, hogy 70 évesen ráncos leszek-e. Amúgy is számomra elfogadhatóbb egy ráncos 70-es, mint egy kivasalt képű múmia. Madonnából is mi lett? Egy vicc.

aug. 31. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

A legfontosabb szabály, ami nekem bevált: nem használok olyan kozmetikumokat arcra, amiben parfüm vagy alkohol van.

Hosszú évtizedekig a kozmetikusok is alkoholos, “leszárító” borzadályokat osztogattak problémás bőrre. Amik durvák a bőrhöz és tönkreteszik a barriert.

Valójában a kipattogó, gyulladásra hajlamos bőrrel kéne a legóvatosabban bánni, mert az a legérzékenyebb fajta. Nem a szétszárítástól lesz jobb az állapota, hanem a megfelelő tisztítástól, hidratálástól, és bizonyos összetevők elhagyásától, amik irritálják.

szept. 1. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

CeraVe termékek közül melyiket érdemes használni?

Minimálisan zsíros az arcom. (orromnál, államnál, homlokomnál, arcomnál) Zuhanyzás után van hogy száraz. Pattanásaim csak néha vannak inkább kis miteszerek. Néztem a CeraVe habzó tisztító géljét, de nem tudom pontosan melyiket vásároljam meg mert eddig sajnos nem...

Aki ért az arcápolási összetevőkhöz: milyen ez a termék? Non komedogén?

Smink alá szeretném tenni a terméket.Aknéra hajlamos a bőröm, így az arcápolási dolgokat átcseréltem szépen lassan non komedogénre. Most jönnek a sminktermékek,erről azonban nem találtam infót.Milyenek az összetevői?Előre is köszönöm!🥰INGREDIENTS: AQUA (WATER),...

Ez a rutin jó lenne? Többi lent

Szeretnék egy arcápolási rutint. 21 vagyok úgyhogy csak valami kis egyszerűt. Kombinált mitesszeres bőröm van. Addig jutottam a kutatásommal, hogy szükség van arc tisztitótra, fényvédőre, hidratálóra és egy szérumra vagy krémre. A CeraVe márka tetszik. Víz...

Kombinált bőrre arcápolási ritun? Milyen márkát ajánlanátok?

A T vonalban zsíros a bőröm. Nagyon sok mitesszer van ott. Az arcom többi része normál bőrtípus. A pórusok jól láthatók. Fekete szappannal szoktam tisztítani az arcom reggel és este. Ha valamiért sietnem kell és nem érek rá akkor csak micellas vízzel....

Mi a véleményetek a Vellena termékekről?

Sokat gondolkodom rajta és tudom, hogy az, hogy pl.10 embernek bevált, az nem jelenti azt hogy nekem is be fog válni. Mindössze véleményekre vagyok kíváncsi 😅

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!