Legjobb arcápolási termék?

válasza:Semmilyen arcápolási termék nem változtatta meg az életemet :-)
Az arcom állapotát az arcápolási rutin határozza meg és az, hogy milyen az életmódom. Ha nem alszom eleget, baxhatom az 50 ezer forintos arckrémet.
Tehát életmód (étkezés, alvás, vízfogyasztás) + megfelelő tisztítás, ápolás, kozmetikus rendszeresen (havi 1). Amúgy nekem ezek után szinte tök mindegy mit használok, az olcsó termékektől sem rondább a bőröm, mint a drágáktól.
N57

válasza:1 vagyok
Reggel és este: tisztítás: arclemosó tej + tonic. Ápolás: bármilyen szérum + éjszakai krém + szemránckrém. Reggel ue. csak nappali krém. (a krémeket váltogatom, hidratáló, ránctalanító,feltöltő, stb.)
Heti 1x radír + pakolás, ezek is bármilyen.
Ezeket a márkákat használom: Loreal, Nivea, Mixa, néha saját márkás, ami épp akciós.

válasza:

válasza:1-2 vagyok
Mindig az lebeg a szemem előtt, hogy Anyám anno a kék tégelyes Nivea krémen kívül semmi mást nem használt. Az arcát szappannal mosta. 77 évesen hunyt el, a korának megfelelő állapotban volt az arcbőre. Tehát még genetika is.
Így én megadom az elvárható minimumot a koromnak megfelelően, de nem vagyok hajlandó sok tízezres vackokat vásárolni, hogy a végén 1-el kevesebb ráncom legyen. Mert kb. ennyi a különbség. A barátnőm 100 ezreket elkölt ilyenekre és semmi különbség köztünk. Lehet, hogy majd lesz 15 év múlva, de engem annyira nem fog érdekelni, hogy 70 évesen ráncos leszek-e. Amúgy is számomra elfogadhatóbb egy ráncos 70-es, mint egy kivasalt képű múmia. Madonnából is mi lett? Egy vicc.

válasza:A legfontosabb szabály, ami nekem bevált: nem használok olyan kozmetikumokat arcra, amiben parfüm vagy alkohol van.
Hosszú évtizedekig a kozmetikusok is alkoholos, “leszárító” borzadályokat osztogattak problémás bőrre. Amik durvák a bőrhöz és tönkreteszik a barriert.
Valójában a kipattogó, gyulladásra hajlamos bőrrel kéne a legóvatosabban bánni, mert az a legérzékenyebb fajta. Nem a szétszárítástól lesz jobb az állapota, hanem a megfelelő tisztítástól, hidratálástól, és bizonyos összetevők elhagyásától, amik irritálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minimálisan zsíros az arcom. (orromnál, államnál, homlokomnál, arcomnál) Zuhanyzás után van hogy száraz. Pattanásaim csak néha vannak inkább kis miteszerek. Néztem a CeraVe habzó tisztító géljét, de nem tudom pontosan melyiket vásároljam meg mert eddig sajnos nem...
Smink alá szeretném tenni a terméket.Aknéra hajlamos a bőröm, így az arcápolási dolgokat átcseréltem szépen lassan non komedogénre. Most jönnek a sminktermékek,erről azonban nem találtam infót.Milyenek az összetevői?Előre is köszönöm!🥰INGREDIENTS: AQUA (WATER),...
Szeretnék egy arcápolási rutint. 21 vagyok úgyhogy csak valami kis egyszerűt. Kombinált mitesszeres bőröm van. Addig jutottam a kutatásommal, hogy szükség van arc tisztitótra, fényvédőre, hidratálóra és egy szérumra vagy krémre. A CeraVe márka tetszik. Víz...
A T vonalban zsíros a bőröm. Nagyon sok mitesszer van ott. Az arcom többi része normál bőrtípus. A pórusok jól láthatók. Fekete szappannal szoktam tisztítani az arcom reggel és este. Ha valamiért sietnem kell és nem érek rá akkor csak micellas vízzel....
Sokat gondolkodom rajta és tudom, hogy az, hogy pl.10 embernek bevált, az nem jelenti azt hogy nekem is be fog válni. Mindössze véleményekre vagyok kíváncsi 😅
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!