Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Balea extrakímélő samponoktól...

Balea extrakímélő samponoktól másnak is sok haja jön ki mosáskor?

Figyelt kérdés

Sokféle sampont használtam már, érzékenyebb a fejbőröm és bizonyos illat és egyéb hatóanyagokat nem bír.Sokam mondtak próbáljam ki a baleát mert olcsó és abban nincs semmi. Kezdtem a balea ph5 - el, az első alkalommal egész jó volt, második után már viszkettem tőle és több hajam jött ki tőle mint elsőre amikor alig. A balea minden mentes balzsamja pedig szörnyű. Sűrű és elneheziti a hajat.

Ma az új sötét kék kupakosat próbáltam meg egy másik balea balzsamot kókuszosat.

Ez a, sampon kb nem habzott, nyúlós lett tőle a, haj és sok maradt a lefolyóban.

A balzsam az egy fokkal jobb mint a másik, de ettől is jött ki.

Volt laborom, szedek vitamint.

De ennyit egy sampon sem hozott még ki mint a balea extrakímélő samponja.

Ezért érdekel hogy más is járt így vele?

aug. 30. 19:45
 1/10 anonim válasza:

Én a Balea Med ultra sensitive sampont használom egy éve, nem hullik tőle a hajam.

De az ureás és a tengeri sós sem rossz.

aug. 30. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Ha olyan sampont keresel, ami kímélő és kevés összetevő van benne, akkor a Floren 500 ml-es Csalán sampont próbáld ki.

Egyszer vettem Balea sampont és balzsamot, sárga flakonja volt, egy hajmosás után ment a kukába.

aug. 30. 21:25
 3/10 anonim válasza:
62%
2-es, ennek láttad az összetevőit?
aug. 30. 21:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Pálma olaj lehet a hibás meg a sok glicerin. Most más nfm jut az eszembe.

A csalános sampon az zsíros vagy száraz fejbőrre jó?

aug. 30. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

4

A csalán sampon minden típusú fejbőrre jó, mert nem marja le brutálisan a fejbőr saját védőréteget és nem ken helyette a bőrre mesterséges védő anyagokat.

aug. 31. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elmennék bőrgyógyászhoz, mert elég lutri mindenkinek, hogy épp miért érzékeny a fejbőre, mitől, milyen kondíciótól szenved. Nekem pl., amíg nem olvastam utána, az Isana sensitiv sampon marta ki a fejbőrömet... aztán kiderült, hogy nekem, az én fejbőrömre seborrheás dermatitiszre való sampon kell. Amióta az Uriage-nak használom azt a samponját, ég és föld a különbség. De nem mindenkinek ugyanaz a gondja.
aug. 31. 15:37
 7/10 anonim válasza:

6-os, melyik Uriage sampont használod?

Nekem most ajánlotta bőrgyógyász seborrheára a Vichy Dercost, undorító lett tőle a hajam és elkezdett hullani, a fülem meg hámosodik belül.

aug. 31. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7.: DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo

nekem ez vált be (fel tudtam normálisan habosítani - nekem pl. ez az egyik háklim, van ilyen textúraaverzióm a nem habosodó samponok irányában -, egész selymes utána a hajam, nem sérült, hámosodott, viszketett, égett tőle a fejbőröm)

aug. 31. 17:32
 9/10 anonim válasza:
Köszi!
aug. 31. 17:39
 10/10 anonim ***** válasza:

3-asnak

Kettes vagyok.

A kérdésben említett ph5 samponnak 19 (!) összetevője van.

A kérdésben említett "minden mentes" balzsam további 12 (!) összetevőt tartalmaz.

Az általam említett Csalán sampon mindössze HÉT (!) összetevőt tartalmaz.

aug. 31. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Khloe szilárd sampont használok, ez bevált nektek? Göndör hajra?

Vettem rozmaring-osat, kíváncsi vagyok a véleményekre és arra hogy milyen balzsam kell hozzá. Almaecetes öblítés?

Dm balea szőrtelenítő krém érzékeny bőrre?

Milyen tapasztalatotok van hogyha a sima szőrtelenítő krém éget akkor ez megfelelőbb lehet? Ti mit tapasztaltok ezzel a krémmel kapcsolatban? Mennyire használható érzékeny bőrre, valóban alkalmas rá mint ahogy a neve is mondja?

Van hatása a Balea "Wachstum + stärke" szérumnak?

Írja a hátulján, hogy 12 hét után kezd el hatni, valóban segít a hajhullás ellen és a hajhagymák erősödésében?

Balea elektromos arcszőrtelenítővel tapasztalatok?

Ez tulajdonképpen epilátor? Tehát a gyökerétől szedi ki a szőrszálakat? Mennyire tartós?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!