Én hosszúból nyirattam le egész rövidre.
Ollóval levágta a fodrász majdnem a kívánt rövidségre. Aztán, ahol kellett, ott még géppel legépelte.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha igen, akkor milyen hosszúról milyen rövidre?
Kibontva, copfban vagy más módon összetűzve?
Terve van egy hajvágás de nagyon félek hogy megbánnám. Veletek volt hasonló? Ha igen akkor mennyi hajról volt szó?
Mostanában nagyon le van lapulva a hajam, gondolom a hideg miatt + már elég hosszú és nehéz, ezért szeretnék valami csodaszert amitől szép emelkedett lehet🥺 Nektek mi vált be?
Sziasztok! Kb a hónom aljáig ér a hajam, de meg szeretném növeszteni a hátam közepétől picit lentebb. Sajnos ahogy nő a hajam a vége mindig eltörik, így amit nő mindig vissza kell vágni. (Teljesen egyenesre/vízszintesre van vágva.) Most, hogy itthon vagyunk...
Tömött, sok hajam van viszont nagyon lelapuló, nehéz. Jelenleg elég hosszú, amit szeretek de tényleg nagy a súlya és alapos. Frufru? Tèpett stilus? Milyen frizura válna be amivel mèg viszonylag hosszú maradhatna a hajam?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!