Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan vágták le a hosszú...

Hogyan vágták le a hosszú hajatokat?

Figyelt kérdés

szept. 1. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ollóval.
szept. 2. 05:40
 2/4 anonim válasza:
100%

Én hosszúból nyirattam le egész rövidre.

Ollóval levágta a fodrász majdnem a kívánt rövidségre. Aztán, ahol kellett, ott még géppel legépelte.

szept. 7. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A pasimat megkértem, hogy géppel vágja le
szept. 7. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
3as mekkora hajad lett?
szept. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Volt veletek, hogy hosszútól rövidre vágattátok a hajatokat?

Ha igen, akkor milyen hosszúról milyen rövidre?

Hosszú hajú lányok, hogy szeretitek inkább hordani a hajatokat?

Kibontva, copfban vagy más módon összetűzve?

Volt már veletek olyan hogy levágattátok a hajatokat de megbántátok?

Terve van egy hajvágás de nagyon félek hogy megbánnám. Veletek volt hasonló? Ha igen akkor mennyi hajról volt szó?

Csajok, mi az, ami szépen megemeli a hajatokat?

Mostanában nagyon le van lapulva a hajam, gondolom a hideg miatt + már elég hosszú és nehéz, ezért szeretnék valami csodaszert amitől szép emelkedett lehet🥺 Nektek mi vált be?

Lányok! Hogyan növesztettétek meg a hajatokat?

Sziasztok! Kb a hónom aljáig ér a hajam, de meg szeretném növeszteni a hátam közepétől picit lentebb. Sajnos ahogy nő a hajam a vége mindig eltörik, így amit nő mindig vissza kell vágni. (Teljesen egyenesre/vízszintesre van vágva.) Most, hogy itthon vagyunk...

Hogyan vágtátok le a hosszú, lelapuló hajatokat és bevált ?

Tömött, sok hajam van viszont nagyon lelapuló, nehéz. Jelenleg elég hosszú, amit szeretek de tényleg nagy a súlya és alapos. Frufru? Tèpett stilus? Milyen frizura válna be amivel mèg viszonylag hosszú maradhatna a hajam?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!