Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyenkor nagy melegben mit...

Ilyenkor nagy melegben mit csináltok, hogy ne érezzen az illat ott lent?

Figyelt kérdés

Könnyen leizzad az ember, hiába tisztálkodik. Egy idő után érzem a jellegzetes, lentről áradó illatot.

L

szept. 2. 15:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

57 éves vagyok, némi túlsúllyal, rendszeresen (reggel-este) tisztálkodom, járok nőgyógyászhoz, nincs semmi bajom odalent, nincs is szagom, mármint ha beleslukkolsz biztos van, de csak úgy nem érezni :-)

Nekem valami gond lehet odalent, ha érzed ....

szept. 2. 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
*Neked
szept. 2. 15:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Nincs rossz szag, csak általános. De ha izzadok én érzem.
szept. 2. 15:45
 4/12 anonim ***** válasza:
35%

Komoly a kérdés egyébként?

Nőgyógyásznál voltál ezzel?

szept. 2. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Hagyjuk már, ez egy perverz troll. Nyílván 35 fokban nem olyan illatù már délután 4 kor, mint reggel mikor kilépek a zuhany alòl. Ez van, ezzel nem kell orvoshoz menni.
szept. 2. 20:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, komoly a kérdés. Nincs egészségügyi problémám, csak megizzadok.
szept. 2. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Többféle intim deót is lehet kapni, pl Müllerben egész olcsón.
szept. 2. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:
41%

Kakálás után mosd meg a likad tusfőrdővel és vízzel, azonnal ahogy csak tudkx. Illetve ne hordj műszálas bugyogót, főleg ne tangát. Ha szagos vagy, menj orvoshoz. Haladéktalanul!

Ne alkalmazz (szex)hormonkészitményeket (doppingszer, fogamzásgátló stb)

Ha túlsúlyos vagy, akkor pedig fogyj le. Sorry, de ezt szerintem nem kell részletezni. Ha valami nem világos, kérdezz.

szept. 2. 23:20
 9/12 anonim ***** válasza:
33%

Brado antibakteriális tusfürdő

Hetente 2x Nizoral samponnal való mosakodás a hajlatokban

Ezen a nyáron újabb tisztálkodószereket kellett keresnem, ezekkel rendben vagyok.

szept. 3. 01:06
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Hogy tisztálkodsz?

Ilyenkor nem elég napi egy fürdés. Jó többször is megmosni egy nap odalent.

De semmi durva szerrel. Egy semleges, általános tusfürdő jó.

És bugyit is jó többször is cserélni egy nap. Ott is izzadunk.

szept. 3. 08:49
1 2

További kérdések:

Hogyan lehet a feneket gyantázni otthon?

Vannak ezek az előre gyártott gyantacsíkok, azzal megoldható? Nem mennék ezért kozmetikushoz, meg kellemetlenül is érezném magam, ezért gondoltam, hogy megcsinálnám magamnak. Ha van ezzel kapcsolatban tapasztalat, tanács, azt szívesen fogadom.

Hogyan lehet férfi mellkason a szőr növekedését serkenteni?

A mellkasomon kicsit felemás a szőrzet. Felül az egyik oldalon kicsivel több van, nem szimmetrikus. Annyira nem szembetűnő, de látható. Vékony, halvány szőrszálak vannak a hiányosabb területen, ezeket hogy erősíthetném meg?

Elektrolízises szőrtelenítéshez kit ajánlotok aki női intimet is vállal?

Korsós Katalint néztem, de nem tudom, hogy dolgozik e még. Ti kit ajánlotok?

Tényleg le tudja szívni szőkére a hajat a 3%-os oxi (szőkítőporral keverve)?

Balayage-t szeretnék csináltatni fodrásszal, de annyi rosszat olvastam már arról is, hogy leégették a hajat, vagy a másik véglet, hogy olyan gyenge szerrel dolgoztak, hogy szőke helyett rezes szőke vagy rozsdabarna lett a haj. Egy jó fodrász meg tudja csinálni gyenge...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!