Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valakinek vált már be zsíros...

Fufcsi kérdése:

Valakinek vált már be zsíros hajra az ecet?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 16:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek a zsíros haj ellen? Már szörnyű

Kérlek olvassátok el. Már elég régóta zsírosodik a hajam általában 2naponta mosom a hajam. Már nagyon sok féle sampont kipróbáltam Garnier ,Head&Soulders ,Sauma ,Baba Syoss szóval nagyon sok félét de eddig semelyik nem volt az a brutálisan jó próbáltam mindenre...

Lehet töményen használni a teafaolajat pattanásra?

Illetve zsíros bőrre, kisebb-nagyobb pattanás utáni pirosas-lila hegre?

Az almaecet/ecet jó korpás és zsíros haj ellen?

Pár napja vettem észre hogy korpásodik a hajam. Zsírosodni meg már kb 2 éve,mióta serdülő korba léptem. Ezek ellen jó az almaecet vagy a sima ecet? Hogyan használjam? Igaz,hogy pattanásokra is jó? A válaszokat előre is köszönöm.

Lehetséges, hogy a zsíros korpafertőzés nevű betegség csak egy kitaláció?

Azért kérdezem, mert akárhol olvasok róla, mindenütt pofátlanul drága, mlm -ben értékesített termékeket ajánlanak csak rá, mint egyes egyedül lehetséges megoldást. (Pl. bel-cap.) Szerintem ez csak megfélemlítésen alapuló nyomulós közvetlen értékesítéshez használt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!