Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szülés utáni lógó has helyre...

Szülés utáni lógó has helyre hozható?

Figyelt kérdés
Olyan szeméyekhez szól a kérdésem,akik hasonló "problémával" küzdenek,mint én.Első babámat 2012szeptemberében szültem.Kislányként és fiatal felnőttként is kórosan sovány voltam.A terhességemet 40kg-mal kezdtem,összesen 20kg-ot híztam.Igazából nagyon örültem neki,mert azt hittem,na most majd milyen csinos leszek-nem egy deszka.Szülés után lement rögtön 10kg,majd apránként majdnem mind-soha nem fogoyóztam,szimplán rossz étvágyú vagyok.A legnagyobb bajom az,hogy a hasamon lóg a bőr.Engem nagyon zavar,mert a 45kg-hoz,és ehhez a vékony alkathoz úgy nézek ki,mint egy 3-4hónapos kismama.Most várom a 2.babámat,a 4.hónapban vagyok,de látszik,hogy a hasam mérete a megnyúlt bőr miatt nagyobbnak látszik.Kenegetem mandulaolajjal,az hátha kicsit regenerálja a bőrt,de szülés után szeretném ezt az állapotot helyreállítani.Olvastam különbőző technikákról: pilates,jóga,stb,étrend módosítás.Fogyni nem szeretnék majd,és a hasizom erősítéseket sem ajánlják,mert a szétvált hasizom esetében az még csak ront a helyzeten.Mindenféle tippet szívesen fogadok!

#szülés #lógóg has
2014. máj. 5. 15:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!