Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan, hogy túl szőrös...

Van olyan, hogy túl szőrös férfi láb? Nem akarom leborotválni, csak kicsit visszább nyírni. Az gáz?

Figyelt kérdés

Szóval elég szőrös a lábam. Leborotválni vagy gyantázni nyilván nem akarom, mert a szőrös láb férfias, a szőrtelen tré.

Azonban létezik olyan szint, ami felett már nem néz ki jól? Van olyan, hogy a nők azt mondják, hogy ez már túl szőrös, vagy a határ a csillagos ég?

Mert engem kissé zavar, és nem leborotválni, csak visszanyírni akarom egy kicsit. Illetve ettől ugye nem erősödik meg később a szőr?

2014. máj. 5. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
ha még nem nézel ki úgy, mint chewbacca, sztem nem gáz...legalábbis én még nem láttam olyat, akire azt mondtam volna, hogy túl szőrös :)
2014. máj. 5. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
számomra nincs túl szőrös :))
2014. máj. 5. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sem láttam még olyat, amire azt mondtam volna, hogy túl szőrös. Szóval hagyd csak úgy! Ha megnyírod, akkor elég béna lesz, mert olyan lesz a lábad mintha valami rövidszőrű kiskutya lennél :D
2014. máj. 5. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Alapvetően a te lábad, nehogy már a csajok miatt ne érezd jól magad... Ha akarod borotváld. Aki egy marék szőrtől elveszti a férfiasságát, az eleve nem indult túl jó eséllyel.
2014. máj. 6. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Fogsz egy hajnyírót és olyanra nyírod amilyen neked tetszik.Ne mond el senkinek és ha rendszeresen csinálod senki sem veszi észre.Ha itt leírod cikiznek,de a valóságban senki sem azt nézi,hogy milyen a szőr a lábadon. Én is nyírom,mert ősembernek érzem magam miatta. Én a karomon is rövidebbre szoktam,mert ott is elég hosszú.
2014. máj. 6. 05:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Az lenne a gáz,ha nem lenne az.Ne foglalkozz vele,a bátyámnak nagyon szőrös mégis oda van érte minden nő.De az életbe nem szedné le.
2014. máj. 6. 06:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Te jó isten!!!! Már a férfiak is kezdik??! Ne csináljátok már, nincs olyan, hogy túl szőrös férfi. A férfiak szőrösek. Mind. Van aki kevésbé, van aki jobban. És titeket zavar... ami természetes. Az agyam eldobom.

Na én mentem, elköltözöm egy másik bolygóra, mostmár tényleg közel lehet a világvége.

2014. máj. 6. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!