Lehet a haj növekedését serkenteni?
Figyelt kérdés
van valami olyan házi praktika vagy valami szer amitől gyorsabban nő a haj? és ezek /ha létezik egyáltalán/ nélkül mennyi idő alatt nő mondjuk 1cm-t a haj? a válaszokat előre köszi mindért menni fog a zöld kéz :)2014. máj. 5. 23:01
1/8 anonim válasza:
Igyál nagyon sok vizet, ápold a hajad hogy ne töredezzen a vége (mert ugye az gátolja a növekedését), és szedj valami hajvitamint.:) A dm-nek van egy ilyen sajátmárkás, én azt szedem már régóta, és havonta olyan 2-3 centit nő a hajam
2/8 anonim válasza:
Ja és még azt akartam írni, hogy alapból elég lassan nő a hajam sajnos
3/8 anonim válasza:
ricinus olajat tegyél rá, nagyon hatásos. gyógyszertárban lehet kapni, este rákened, fóliát teszel rá, másnap reggel lemosod, én így szoktam. 3-4 órát érdemes rajta hagyni, ha nem is egy éjszakát:)
4/8 anonim válasza:
A ricinusolajat saját érdekedben felejtsd el. A B vitaminok növesztik elég gyorsan a hajat, avval nem ártasz semmit a szervezetednek, egyetlen mellékhatása, hogy érdekes lesz a vizelet tőle...
A ricinusolaj viszont szteroidszármazékokat tartalmaz, csak sajnos nagyon sokan nem tudnak erről, és csak ajánlgatják.
5/8 anonim válasza:
Én sem értem miért ricinusozik mindenki a neten, nem nő tőle jobban a haj, semmi ilyen hatása nincs a szervezetre. Főleg hogy még a fejbőrre kenve eltömíti a pórusokat is, hajhullást okoz.
Vitaminok segíthetnek, egészséges életmód, valamint ne árts a hajadnak, ápold a végét hogy ne töredezzen, na erre jók az olajak, leginkább az argán, jojoba és kókuszolaj.
Átlagosan a haj havonta 1 - 2,5 cm-t nő.
6/8 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen kérdés érkezik. Gyorsan akarnak a nők hosszú hajat maguknak, vagy tényleg van akinek nem nő a haja? 29/L
7/8 anonim válasza:
Most miert pontoztok le? En kiprobaltam a ricinust, nalam bevalt.
8/8 A kérdező kommentje:
én fiú vagyok xD köszi a válaszokat :)
2014. máj. 6. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!