Milyen hajat vágassak? Hagyjam így?
Figyelt kérdés
Olyasmi hajam van mint Avril Lavigne-nek volt mielőt felnyíratta, csak egy kicsit hosszabb. A szín is ugyan az, persze nincsenek benne pink es zöld csíkok, és természetes szőke.2014. máj. 6. 23:23
1/6 anonim válasza:
Hát én ölni tudnék egy ilyen hajért! Szerintem ne vágasd le! Ha nagyon törik a vége és mindenképpen változtatni akarsz, akkor egy picit a végéből, de szerintem a hosszúság maradjon ;) Nagyon szép hajad lehet :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :). Hát a vége törik, abbolól mindenképpen vágatok ;)
2014. máj. 7. 07:52
3/6 anonim válasza:
Esetleg valami rövid hajjal nem próbálkoznál meg?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, rövidet nem szeretnék, a max a vállig érő
2014. máj. 7. 08:10
5/6 anonim válasza:
Nekem is Avril hajam volt, de nagyon untam, mert olyan semmilyen, csak hosszú és lóg és ennyi... Szóval én levágattam kb ilyesmire: [link]
Nagyon féltem hogy megbánom, de nem, mert sokkal jobban áll, sokkal szebb, és nőiesebb is a rövidebb. Mindenki dicséri a hajam azóta. Szóval ha te is unod már a hajad vágass valami neked tetsző frizurát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!