Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan, akinek évekig...

Van itt olyan, akinek évekig nem sikerült megnöveszteni a haját, de aztán mégis sikerült?

Figyelt kérdés

Elsősorban akiknek nem feltétlenül azért nem nőtt meg, mert roncsolták/vasalták/festették stbstb. Hanem csak nem és kész.

Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ez kizárólag a genetikán/hajhagymák élettartamának hosszán múlik ( ami nekem valszeg az átlagnál kevesebb) vagy lehet rajta valamennyit segíteni belső és külső odafigyeléssel.

SOHA nem volt hosszú hajam, ma vállig érőnél egy kicsit hosszabb míg kicsi voltam. a hajamat semmivel nem károsítom, még hajszárítóval sem, nem festem, nem vasalom, nem tépem. használok egy ideje hajvégápolót, pakolást, olajakat rá, mostanában vitamint is szedek, január óta egészségesen étkezem sok zöldséggel, amik valamennyit javítanak a helyzeten hogy ne legyen annyira nagyon szét törve, de nem eleget!Most is vissza kellett vágatni, eldobtam az agyam ma a fodrásznál. és teljesen ugyanakkora,mint 1 évvel ezelőtt. vagy akár 5 éve, de 1 éve figyelek oda rá és ápolom is jobban.

Anyámnak is ugyanilyen szar satyna vékony, törékeny haja van, de ő ezalatt vagy 3-4szer megnövesztette hosszúra. Apám ágáról nem tudok nyilatkozni a női tagokról, akit ismerek annak dettó vállig érő haja van.

Na most nekem itt nincs szó nem megfelelő ápolásról, nagyon is ápolom fél éve, már mindenhol olvastam a témával kapcsolatban. Nem akarom elfogadni, hogy így sem nőhet meg nekem pl hátközépig legalább :(

2014. máj. 7. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem vállnál hosszabbra sosem nőtt meg,aztán most másfél éve növesztem és már a derekamig ér..! De előtte hiába ricinusoztam,ápolókat használtam de semmi!! És most csodák csodájára megnőtt!!!
2014. jún. 23. 14:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát gratula!

Tudod esetleg mi változott/min változtattál?

Sokan mondják, hogy ha teherbe esik az ember is megváltozhat a haj genetikája pl, de az még minimum 5 év, meg hát na, nem ez a cél.

Amúgy nekem vékonyszálú, töredezett hajam van ráadásul. :(

2014. júl. 6. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!