Gáz ha hallja?

Figyelt kérdés
Gáz ha hallja a bátyám, hogy epillálok?
2014. máj. 8. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Hogy tudtok ennyi idióta "gáz" kérdést feltenni?
2014. máj. 8. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Pfff :S

Az sem gáz, ha látja! Persze csak akkor, ha a lábadról van szó, nem valami intimről :D

2014. máj. 8. 20:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Köszönöm! :D Nem, a lábamról van szó :D

2014. máj. 8. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szeritem nem ,de ha ennyire zavar akkor rakj be valami zenét picit magasabb hangerővel :)
2014. máj. 8. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. máj. 8. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a halálért lenne gáz? Nagyon nevetségesek vagytok újabban tényleg, már minden gáz... jó ég, tesók vagytok, otthon csinálod gondolom, bele se merek gondolni, milyen feszkót vágsz le, ha neadjisten elfingod magad. :D

Ha bátyád cikizne miatta, megmondhatod neki, hogy ha nem tetszik, elkíséred valahova szőrös lábbal. Na az lesz ciki. Persze ez csak akkor jó, ha lány vagy. :D

Amúgy elég hangos egy epilátor, úgyis hallani fogja, inkább szólj neki, hogy mi a fenét csinálsz, nehogy valami egész másra gondoljon. :D

2014. máj. 8. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi gáz lenne ezen? Minden pasi tudja hogy a csajok szőrtelenítenek... én mikor csinálom hallja mindenki itthon, a párom, a húgom, az anyám, anyám barátja... de felőlem a szomszéd is hallhatja, mit számít? Mindenesetre a legjobban a macskám utálja a hangját, az közbe üti a lábával a konnektort hogy húzzam már ki... xD
2014. máj. 8. 21:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Most ezen mi a nevetséges? Szerintem normálisan feltettem egy kérdést.
2014. máj. 8. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!