Kozmetikusok, Anyukák! Terhességi pigmentfoltok eltávolításához mélyhámlasztás vagy bőrcsiszolás javasolt? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Egyenlőre nem időszerű a dolog, csak tájékozódom. 39 hetes terhes vagyok és eléggé eluralkodott az arcomon a foltosodás. Utána olvasgattam, van hogy ez elmúlik, de van, hogy megmarad. Ezt a két fajta módszert találtam és tudni szeretném, ha esetleg szükség lesz a kezelésre, melyiket válasszam. Ár alapján gondolom a mélyhámlasztás hatékonyabb. És szeretném tudni mi ennek a folyamata. Hány alkalom, mennyi idő egy kezelés, stb. Előre is köszönöm! :)2014. máj. 12. 08:47
1/3 anonim válasza:
Sajnos az összes kérdésedre személyes konzultáció kellene.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :) Tehát látni kell a kozmetikusnak, hogy mivel van dolga.
2014. máj. 12. 11:16
3/3 anonim válasza:
Egyiket se, otthon megoldanám AHA&BHA szérumokkal + mindennapos fényvédelemmel, mint most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!