Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól állna? (kép lent)

Jól állna? (kép lent)

Figyelt kérdés

a színe maradna az eredeti.

én: [link]

haj: [link]

2014. máj. 12. 16:02
 1/8 anonim válasza:
Szerintem igen. De ne mások véleményére legyél kíváncsi szerintem. Csakis a te döntésed számít. :))
2014. máj. 12. 16:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogy ugye nekem a vége nem ilyen egyenes és nem túl jó a képzelőerőm, úgyhogy nem tudom milyen lenne.
2014. máj. 12. 16:11
 3/8 WheneverYouWant ***** válasza:
Nekem mindig is ez a típus tetszett a legjobban.. Akkor fog csak ugyanígy állni ha nem dúsabb a hajad... én úgy veszem észre hogy az de ezt döntsd el te... Nem vagyok fodrász de ha levágatod olyan hosszúra akkor nem fog úgy állni...
2014. máj. 12. 16:14
 4/8 MnM válasza:
Nehogy levágasd olyanra!!!! Gyönyörű vagy így és hidd el én nem szoktam bókolni.
2014. máj. 13. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Huuu ember, de bátor valaki:D

Szerintem csináld:D tetszik nem? max visszamész fodrászhoz és megcsinálja olyanra ami illik hozzád:D

Nekem mindig is tetszett Hayley haja:D vad, szexi és szerintem még belefér az elegáns jelző is:D

szóval. pacsi:D remélem tetszeni fog ha megcsinálod, és jól is fog állni^^

Szerintem így is szép vagy, de kell a változás ;)

14/L

2014. máj. 14. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
levágathatod, ha szeretnéd, de szerintem így nagyon jól nézel ki :D Félek, hogy meg fogod bánni :( Én is nagyon megbántam amikor a dús, derékig érő hajamat levágattam :/ bár két év alatt úgy-ahogy visszanőtt :DD de ha levágatod mégis, fölraksz egy képet? :D
2014. máj. 14. 19:27
 7/8 A kérdező kommentje:
ilyen lett: [link]
2014. máj. 25. 13:39
 8/8 Paramorefan válasza:
Gyönyörű.
2014. jún. 3. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!