Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől van ez a hajvasalómon?...

Mitől van ez a hajvasalómon? És mit lehet vele csinálni? :/

Figyelt kérdés

Elég régóta van rajta, és egyszerűen nemtudom hogy mitől... amikor hajat vasalok és szárítok elötte mindíg hővédővel fújom be a hajam, Ez a hajvasaló egy Vidal Sassoon VS107E hajvasaló kb 2 éve van meg.

[link]

[link]

Nagyon megköszönném a segítséget!

#hajvasaló #vidal sasson
2014. máj. 13. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Lepattogzott a fehér festék a sok hőtágulástól szerintem.
2014. máj. 13. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom a ráégett hővédő.
2014. máj. 13. 16:43
 3/6 A kérdező kommentje:
és mit lehet vele tenni?:/
2014. máj. 13. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszappanozol egy szivacsot és lesikálod. Egyébként sem árt néha takarítani a hajvasalót.
2014. máj. 13. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Fúj, ezt így képes vagy használni...? :D Rendszeresen le kéne takarítani, valószínűleg csak a ráégett hajformázó kencék, bár nem tudom, ilyen mennyiségben még nem láttam. Csak arra vigyázz, hogy ne folyjon bele a víz és használat előtt hagyd teljesen megszáradni lehetőleg, különben zárlatos lesz. És ezentúl rendszeresen tisztítsd meg, a hajvasalónak se tesz jót, meg valószínűleg a hajadnak se. A fésűket is rendszeresen kimossa az ember, a hajvasalót is kell. :D Valószínűleg a használati utasításban is van egy karbantartás/tisztítás rész, olvasd át!
2014. máj. 13. 18:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Megtisztítottam, egy egy nedves beszapanozott szivaccsal...hát vagy 20 perc volt lesikálni róla és hal szaga volt az egésznek.Most viszont nem merem használni mert a kerámia lapok meletti kis nyiláson befolyt a szappanhab próbáltam áttörölni tisztítás után egy száraz törülközővel...de most nem merem használni :( (persze nem is most akarom mert még nem száradt meg teljesen) szerintetek most tönkre fog menni? :/
2014. máj. 14. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!