Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen kiütéses a bőröm? 16/L

Figyelt kérdés
Most hogy jött a meleg idő kipattogott kicsit az arcom, és ilyenkor mit lehet tenni? Válaszokat előre is köszönöm. :)
2014. máj. 13. 22:49
 1/6 anonim válasza:
Kend le citrommal lefekvės elött:)
2014. máj. 13. 22:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot! :)
2014. máj. 13. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Citrommal? Normális vagy? A legsavasabb gyümölcs, szétmarja a bőrt, tilos arcon használni. Inkább nézesd meg egy bőrgyógyásszal mert az nem normális hogy a melegtől kiütéses leszel... na meg igazán még meleg sincs, szóval kétlem hogy az a gond.
2014. máj. 14. 00:07
 4/6 A kérdező kommentje:
meglehet hogy el kéne mennem bőrgyógyászhoz, de mióta benne vagyok a "tini" korszakba azóta van ez, hogy amikor jön a meleg idő mindig kiütéses lesz az arcom
2014. máj. 14. 00:14
 5/6 anonim válasza:
Azt hittem,hogy ėrti a viccet xd
2014. máj. 14. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem menj el bőrgyógyászhoz. anno én is elmentem, akkor felírt valami gyógyszert, 1 hónapig szedtem, akkor gyönyörű volt az arcom, egy pattanás se volt rajtam. utána meg felírt krémeket, de őszinte leszek, egy idő után nagyon meguntam, hogy van reggeli meg esti krémem, meg hogy ezektől száraz a bőröm, úgyhogy kellett még valami hidratáló krém, na szóval bah... aztán nemrég rábukkantam az egyik krémre, sudocrem a neve, és nagyon bevált! esténként bekenem, nem maszatolódik, reggelre nem lesz krémes a párnám, és szépen leszedi a pattanásokat. nem azt mondom, hogy egytől egyig minden pattanást leszed, de látványos a változás, és bízok abban, hogy ha rendszeresen használom, akkor egy nap majd szép bőröm lesz :) viszont néha,amikor már látom, hogy kiszárította a bőrömet, akkor bekenem arckrémmel az arcomat, és máris jobb. sok szerencsét ebben az átkozott serdülőkorban!
2014. máj. 14. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!