Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem akarom többet festetni a...

Nem akarom többet festetni a hajam, mivel tudom leszedni a hajfestéket (szőke) anélkül h lekeljen növesztenem?

Figyelt kérdés
Lenöveszteni nem akarom mert az sok idő és csúnya.

2016. jún. 19. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Vissza kell festeni az eredeti színedre
2016. jún. 19. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj hogy az első festések óta már más a fodrászom és nem tudja milyen az eredrti színe képem meg nincs róla
2016. jún. 19. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Amikor legközelebb mennél utánfesteni, akkor a tövénél már látszik az eredeti szín - ebböl meg tudja állapítani a fodrász, milyenre kell visszafesteni.
2016. jún. 19. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod leszedni a festéket, ez olyan mintha kihipóztad volna.
2016. jún. 19. 16:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Néztem hogy van a Dm-ben kapható dolog de amint láttam az csak sötét hajfestékre van
2016. jún. 19. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A szőke festék nem úgy működik hogy befedi a barna hajad és ha kiszeded újra barna lesz, hanem kimarja belőle a színt hogy világos legyen, ezt csak festéssel tudod, a festékkiszedők ezen semmit sem érnek.
2016. jún. 19. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Szőkített hajat vissza kell festeni. 1-2 hónapos lenövésen már látszik az eredeti.
2016. jún. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!