Nem akarom többet festetni a hajam, mivel tudom leszedni a hajfestéket (szőke) anélkül h lekeljen növesztenem?
Figyelt kérdés
Lenöveszteni nem akarom mert az sok idő és csúnya.2016. jún. 19. 16:05
1/7 anonim válasza:
Vissza kell festeni az eredeti színedre
2/7 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj hogy az első festések óta már más a fodrászom és nem tudja milyen az eredrti színe képem meg nincs róla
2016. jún. 19. 16:22
3/7 anonim válasza:
Amikor legközelebb mennél utánfesteni, akkor a tövénél már látszik az eredeti szín - ebböl meg tudja állapítani a fodrász, milyenre kell visszafesteni.
4/7 anonim válasza:
Nem tudod leszedni a festéket, ez olyan mintha kihipóztad volna.
5/7 A kérdező kommentje:
Néztem hogy van a Dm-ben kapható dolog de amint láttam az csak sötét hajfestékre van
2016. jún. 19. 17:57
6/7 anonim válasza:
A szőke festék nem úgy működik hogy befedi a barna hajad és ha kiszeded újra barna lesz, hanem kimarja belőle a színt hogy világos legyen, ezt csak festéssel tudod, a festékkiszedők ezen semmit sem érnek.
7/7 anonim válasza:
Szőkített hajat vissza kell festeni. 1-2 hónapos lenövésen már látszik az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!